Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü gidicem başka bir doktora senin değerin düştü mü?Canim benim de yüksek çıktı bir ölçümde. Doktorum önemli bir yükseklik değil dedi. Hatta folik asidi doğuma kadar kullanmamı istedi. Zararli görse illa ki söylerdi. Tekrar olcum yaptırır doktora bu kaygınızı anlatırsınız. Hâlâ şüpheniz varsa başka bir doktora da danışın derim. Ben öyle yaptım epey kaygılanmıştım ben de..insan acaba diyor çünkü.
Tekrar baktirmadim doktorum oyle deyince ben de baktirayim.Cuma günü gidicem başka bir doktora senin değerin düştü mü?
Folat yüksekliğine neyin sebep olduğunu söyledi mi doktorunuz?Neden yüksek oluyor acaba?Kızlar 5 haftalık hamileyim Folat >20 değerinde. Doktor çok yüksek olduğunu düşünmüyorum tekrar kan verince düşer dedi. İnternette okuduğuma göre otizme neden olabiliyormuş doktor sorun olmaz diyor ama yine de korkuyorum daha önce folat yüksekliği yaşayan varmı
Sağlık ocağındaki doktor gebelikten 3 ay önce kullanılması gerek diyip folbiol yazmıştı geçen ay kimyasal geçirdim folat normal değerdeydi bu ay tekrar gebeyim ve folat yüksek çıktı sağlık ocağındaki doktor sorun olmaz hastaneye gittiğinde tekrar kan ver düşer dedi bu cuma gidicem ilk randevuyaFolat yüksekliğine neyin sebep olduğunu söyledi mi doktorunuz?Neden yüksek oluyor acaba?
Ben de hamile kalmadan önce 4 aydan fazla kullandım doktor hamile kalana kadar kullanmamı söyledi hamile kaldım simdi devam ediyorum.Gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor ama benim kadın doğum doktorun 9 ay boyunca kullanabilirsn yapılan arastırmalara göre Gebelik boyunca folik asit kullanılan cocukların okul basarısı daha yüksek oluyormus.Ben de devam ediyorum 3 ay bitmesine rağmen bilemiyorum kafam karıstı.Belki sizin sonucta yanlıslık olmustur olabiliyor cünkü.Folat fazlalığının otizme sebep olabileceğini int de okudum,doktoruma sordum böyle bir sey söylemedi bana.Bir sıkıntı olmaz dedi bilemiyorumSağlık ocağındaki doktor gebelikten 3 ay önce kullanılması gerek diyip folbiol yazmıştı geçen ay kimyasal geçirdim folat normal değerdeydi bu ay tekrar gebeyim ve folat yüksek çıktı sağlık ocağındaki doktor sorun olmaz hastaneye gittiğinde tekrar kan ver düşer dedi bu cuma gidicem ilk randevuya
Sağlık ocağındaki de öyle dedi ama yine de içim rahat etmiyor ben de otizmden korkuyorum İnşallah cuma değerin düştüğünü görürümBen de hamile kalmadan önce 4 aydan fazla kullandım doktor hamile kalana kadar kullanmamı söyledi hamile kaldım simdi devam ediyorum.Gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor ama benim kadın doğum doktorun 9 ay boyunca kullanabilirsn yapılan arastırmalara göre Gebelik boyunca folik asit kullanılan cocukların okul basarısı daha yüksek oluyormus.Ben de devam ediyorum 3 ay bitmesine rağmen bilemiyorum kafam karıstı.Belki sizin sonucta yanlıslık olmustur olabiliyor cünkü.Folat fazlalığının otizme sebep olabileceğini int de okudum,doktoruma sordum böyle bir sey söylemedi bana.Bir sıkıntı olmaz dedi bilemiyorum
Ederim teşekkür ederim :)Protein fazla tükettim o dönem bir de folik asit alınca fazla çıktı. Beni haberdar edin sonucunuzdan lütfen
En iyisi vesvese yapmamak ve doktorların dediklerine güvenmek.İcimizi ferah tutmak hepimiz icinSağlık ocağındaki de öyle dedi ama yine de içim rahat etmiyor ben de otizmden korkuyorum İnşallah cuma değerin düştüğünü görürüm
Ederim teşekkür ederim :)
Bugün doktora söyledim baktı çok şükür folat normal. Ki folik asit kullanıyorum. Demek ki düşebiliyor . Benim başka değerim kötü çıktı ona canım sıkıldı . Hamilelikte değerler değişebiliyor. En güzeli düzenli tahlil yaptırmak ara ara baktırmakSağlık ocağındaki de öyle dedi ama yine de içim rahat etmiyor ben de otizmden korkuyorum İnşallah cuma değerin düştüğünü görürüm
Ederim teşekkür ederim :)
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?Kızlar 5 haftalık hamileyim Folat >20 değerinde. Doktor çok yüksek olduğunu düşünmüyorum tekrar kan verince düşer dedi. İnternette okuduğuma göre otizme neden olabiliyormuş doktor sorun olmaz diyor ama yine de korkuyorum daha önce folat yüksekliği yaşayan varmı
Merhaba. Mesajınız bayaa eski ama yazdıklarımı görürsünüz umarım. Ben de tıpkı sizin gibi aile hekimi tavsiyesiyle 3 ay folbiol kullandım. 5 gün önce bırakmama rağmen folat değerim 20nin üzerinde çıktı. Siz daha sonra tekrar kan vereceğinizi söylemiştiniz. Nasılçıktı düştü mü değer hatırlıyor musunuz acaba?Kızlar 5 haftalık hamileyim Folat >20 değerinde. Doktor çok yüksek olduğunu düşünmüyorum tekrar kan verince düşer dedi. İnternette okuduğuma göre otizme neden olabiliyormuş doktor sorun olmaz diyor ama yine de korkuyorum daha önce folat yüksekliği yaşayan varmı
Kardeşim doğuma kadar kullandı her iki çocuğunda da beyin gelişimi için önemli diyordu bir sorun yaşamadı ama sen gene Dr sorBen de hamile kalmadan önce 4 aydan fazla kullandım doktor hamile kalana kadar kullanmamı söyledi hamile kaldım simdi devam ediyorum.Gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor ama benim kadın doğum doktorun 9 ay boyunca kullanabilirsn yapılan arastırmalara göre Gebelik boyunca folik asit kullanılan cocukların okul basarısı daha yüksek oluyormus.Ben de devam ediyorum 3 ay bitmesine rağmen bilemiyorum kafam karıstı.Belki sizin sonucta yanlıslık olmustur olabiliyor cünkü.Folat fazlalığının otizme sebep olabileceğini int de okudum,doktoruma sordum böyle bir sey söylemedi bana.Bir sıkıntı olmaz dedi bilemiyorum
bende doğuma kadar kullandım doktor ısrarla kullanmamı söyledi ama başka doktorlar 3 aydan sonra bıraktırabiliyorKardeşim doğuma kadar kullandı her iki çocuğunda da beyin gelişimi için önemli diyordu bir sorun yaşamadı ama sen gene Dr sor
Valla cocukda hiç sorun yok aksine yüksek IQ çıktı maşallahbende doğuma kadar kullandım doktor ısrarla kullanmamı söyledi ama başka doktorlar 3 aydan sonra bıraktırabiliyor
MaşallahValla cocukda hiç sorun yok aksine yüksek IQ çıktı maşallah