hamilelikte gaz sancısı

Simba 99

canlarımmmm
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
1.861
8
158
Malatya
kızlar 16+2 günlük hamileyim 2 gündür çok fazla gazım var haliyle sancı yapıyor soda içtiğimde biraz rahatlıyorum sadece sizlerde de oluyor mu neler yapılabilir:26:

hamilelikte gaz sancısı çok şiddetli oluyor. Hele ilierleyen zamanlarda çocukta kuvvetlendi mi ikisi de sıkıştrıyor. ben evin içinde de olsa yavaş yavaş yürümek, ve yumuşak hareketlerle göbeğime masaj yapmanın faydasını gördüm biraz. Böylece gaz yüzünden sıkışan bebekte rahatlıyor.

öncelikle geçmiş olsun.gaz sancısı kötüdür.hamileyken dahada zorlar.kabızlıkda eşlik ederse doktoruna sor .bana şurup vermişti.şurupdan öte sana bikaç tavsiyem olucak.
hergün en az 2 litre su içmeye çalış.
incir,hurma ,kayısı hergün bikaçtane ye.
magnezyum vitamini verdi doktorum bana hem kasılmaları önlüyor,krapları gideriyor ve bagırsakları acaip çalıştırıyor.günde 1 tane suya atılanlardan içiyorun.doktoruna sor.
birde hamilelikte karnına ,beline masaj yapma .

merhaßa arkadaSLar. Ben 22 HaftaLık hamiLeyim. bebeqimin cOk sık kıpırdayısLarını hissediyOrum ve bunun için mewLaya nekadar sükretsem azdır Lakin saßahLarı özeLLikLe , yataqımdan zor kaLkıyOrum cunku ınanıLmaz kasık aqrıLarım oLuyor ve karın bÖLqemde aLLah aLLah dedirten bir aqırLık hissediyOrum ve bu kısa süre sOnra idrara cıkıŞımLa rahatLamaya bırakıyor yerini Sizden tecrübeLerinizden faydaLanmak adına nOrmaL oLup oLmadıqına dair biLqi rica ediOrum. Birde normaLde asLa soLuma yatabiLen birisi deqiLim hep saq tarafıma yatardım ama Okuduqum bazı yazıLarda bebeqın daha iyi kan pompaLayıp benim damarLarımın bebekLe paraLeL sekıLde en ıyı caLısması sOLuma yatarSam netice verirmiŞ diye Okudum sOLa yatmak dert deqiLde dÖnemiOrum dönerken cOk kasıyOrum kendmi ((25: raßßim hepimizi saqLık sıhhatLe yawruLarımıza kawusTursun sakınSın esirqeSin inŞ ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…