Hamilelikte geceleri bulanti

miamik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
142
159
103
İzmir
Merhaba hanimlar,
7+2 gunluk hamileyim su anda. Sabah degil de aksamlari bulantilarim asiri oluyor ve cok rahatsiz ediyor. Doktor bulanti hapi verdi ama kusma olmadigi icin icmek istemiyorum. Benimle ayni durumu yasayan var mi?

Merhaba, 12+5 haftalık hamileyim benim de akşam başlayıp uyuyana kadar devam ediyor bulantım. Uyuyunca geçiyor ama akşama tekrar başlıyor kabus.

Merhaba, 12+5 haftalık hamileyim benim de akşam başlayıp uyuyana kadar devam ediyor bulantım. Uyuyunca geçiyor ama akşama tekrar başlıyor kabus.
Merhaba hanimlar,
7+2 gunluk hamileyim su anda. Sabah degil de aksamlari bulantilarim asiri oluyor ve cok rahatsiz ediyor. Doktor bulanti hapi verdi ama kusma olmadigi icin icmek istemiyorum. Benimle ayni durumu yasayan var mi?
Benim de kusmam yoktu ama akşam bulantım çoktu. Limonlu su bana iyi gelmişti deneyin isterseniz.

15. Haftamdayım ilk 3 aydan sonra geçer demişlerdi durum hala aynı 😁

Benim de korkum gecmemesi. 12. Haftadan sonra rahat diyorlardi birde. Bende kusma yok sadece bulanti var ama o bile yetiyor.
Bulanti da cok fena. Insan kussam da rahatlasam diyor bazen. Ben 6.haftadan sonra kusmalar yuzunden 4kilo vermistim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Back
X