Hamilelikte genital bölgede kılcar damar zedelenmesi lekenme

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Merhabalar ben 5 haftamdan bu yana lekeneme yaşıyorum tüp bebek ile hamile kaldım alt muayene oldum kızlık zarından geliyor ve kılcar damarlarım zedelenip lekenme yaşadığımı söyledi doktor fitil kullandığım için geldiğinde söyledi progestran fitil kullaniyorum bebekte sorun olmadığını aktif kanama olmadığı sürece korkmamam gerektigini söyledi 10 +4 günlük hamileyim korkuyorum birşey olacak diye

Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım dün alttan muayene oldum 6+2 günlük ama dün akşamdan bu yana hafif bi kanama var bende korkuyorum sizinde alttan muayeneden sonra mı kanama olmaya başladı

Ben 16. Haftada yaşamıştım böyle bir durum aktif kanama alanı yoktu rahim ağzında kılcal damar çatlaması olup o an oksapar kan sulandırıcı iğne de yapınca yoğun bir kanama yaşamıştım tam 1 ped dolduracak kadar acile gitmiştim ama aktif değildi kılcal damar çatlaması sonucu olmuş olabilir demişti tüp bebek doktorum o günden sonra kan sulandırıcıları bıraktım çünkü kullanmaya devam ettiğim diğer günler hep lekelenmem oluyordu benim. O an bir de yoğun bir enfeksiyon geçiriyordum sürekli hapşırıp öksürüyordum o da basınçla kılcal damarları çatlatmış olabilir denildi zaten 4 güne enfeksiyon tedavisi gördüm hastanede yattım geçti sonra çok şükür bir daha olmadı. Belki siz de fitili koyarken zorladıysanız o neden olmuş olabilir endişe etmeyin bol su için

Çok teşekkür ederim mesajınız içimi rahatınız gerçekten fitilden diyorlar zaten canim yoksa çok sukud bir sorun gözükmuyor dediler cumartesi randevum var bakalım bebeğim inşallah sağlıklıdır

Bu arada çok geçmiş olsun canım yasadigimiz burum bizlero çok korkutuyor ister istemez ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o

Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım dün alttan muayene oldum 6+2 günlük ama dün akşamdan bu yana hafif bi kanama var bende korkuyorum sizinde alttan muayeneden sonra mı kanama olmaya başladı
Canim benim alt muayenesi yapıldı kahverengi lekenme yada siyah lekenme yaşıyorum ben kan şeklinde değil 10+5 gunumdeyim hala geliyor lekenmem açıkçası korkutmak istemem ama avuç içi kadar kanama olduysa bir doktorunla görüş canim bana aktif kanam olursa gel demişti

Az önce gittim malesef içerde kanama alanı oluşmuş düşük tehlikem varmış iğne vurdular pazartesi tekrar gideceğim inşallah kanama durmuş olur

Az önce gittim malesef içerde kanama alanı oluşmuş düşük tehlikem varmış iğne vurdular pazartesi tekrar gideceğim inşallah kanama durmuş olur
Önlemini almışlar canim sen içini ferah tut üzme bak uzulursen bebeğinde hisseder dinlen istirah et ayaklarının altına yastık kat uzan yat inşallah Allah'ın izniyle birşey olmaz canim igneni olmusun bazen oluyor bu donemlerde ben seni anliyabiliyorum çok zor ama herşey Rabbimden geliyor ona sıgınmaktan baska cagremiz yok herşey Rabbimin elinde Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah canim

Uzanıyorum canım bol bol dinleniyorum dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza ikimizde. Teşekkür ederim güzel tesellin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…