Hamilelikte genital enfeksiyon

Eccoomm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
1.858
3.265
133
32
Arkadaşlar ben 7+1 günlük hamileyim iki gun once vajinamin iç tarafina yakin bi yerde üç tane küçük et parçasi gibi bişy çıktgını farkettm bugn doktora gittim doktor eşinden gelen enfeksiyondn dolayi olmuş dedi bu yuzden normal dogum yapamzsn sezaryan olman gerek dedi bide 12. haftadan sonra onu yakmamiz lazm dedi acaba aranizda boyle bi durumla karşilaşan ve bu konuda bilgisi olan var mi lütfen paylaşirsanz cok sevinirim

Ya doktor bugn sigil demedi ama bence siğil gibi bişey cok korkuyorum

canim eşim nasil bi tedavi olmasi lazim ki doktor pek bisy demedi bana cok ayrintili da konuşmadi peki yakilsa gecer mi
uroloji sanirim bakiyo ona gidip muayne olmasi lazim esindede vardr sanirim genital bolgede bi arkadsmn da aynisi oldu esinden gecmis bulasici yani yakinca geciyo ama ilac fayda etmiyo tek care yaktirmak

Benimde vardı ilk gebeliğimde farkedildi. Bir taneydi. Aynen senin gibi normal doğum yapamayacağım söylendi. Doğum esnasında bebeğin ses tellerine direk bulaştığını ve ölünmüne sebep olduğunu söyledi. Dr um 3 ayını atlat basit bi operasyonla yakarız gebeliğin devam ederken demişti. Ama nasip olmadı düşük yaptım ve kürtaj esnasında o siğilide yaktılar. Tıpta hpv virüsü diye geçiyo çok çeşidi var. İnternetten bu isimle araştırabilirsin. Türünün anlaşılması önemli. Ama çok nadir türler dışında genelde iyi huylu çıkıyo. Benmde patolojiden sonucum öyle gelmişti. Korkulacak hiçbişiy yok. Ama beklemeden yaktırmanı öneririm ve eşinde muayene mutlaka olmalı. Ayrıca geçiyo diye bişiy yok. Virüs hücrelere yerleşiyo bi kere. Bünye meselesi bakarsın bidaha hiç çıkmaz. Ama doğruyu söylemek gerekirse bi tanıdığım ne kadar yaktrsada önünü alamıyo yine çıkıyo yine çıkıyo. Eşide aynı şekilde. Ama bana sorarsan hiiiiç kafaya bile takma. Rabbim başka dert vermesin. Ne insanlar var sağlığını geri kazanmak için yalvarıp yakaran. Bizimde derdimiz bu olsun bunada şükür.

geçmis olsn canm amim allah başka dert vermesin ama korkmamak elde degil peki sizinki gecti mi bende üç tane küçük çikmis 12. Haftadan sonra yakarz dedi ama kesin çözm mu onu işte bilmiyom peki size ilk hamilelignzde yakarsak normal dogum yapar misnz dedi

Amin canım. Benim henüz tekrarlamadı. Belkide kafama takmadığımdandır bilemiyorum. Ne demişler bütün hastalıkların temelinde psikoloji etkilidir diye. Olayları akışına bırakmak en sağlıklısı. Olurda tekrarlarsa yine yaktırırım nolucakki 4-5 günde iyileşti gitti. Allahtan çözümü var. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Bu kontrol edilmesi gerekn bi durum şimdi tekrar hamile kaldığım zaman muayene edildim herhangi bi sorun olmadığı söylendi. Normal yapabilirmişim. He olurda bu süreçte tekrarlarsa mecbur sezeryana başvurulucak. Bakalım nasip. Bence rahat ol sende bebişinin keyfini çıkar. Ne insanlar var bebek hasretiyle hayata küsen..... şükürler olsun halimize.....

. Herşeg için cok tesekkr ederm biraz da olsa içime su serpildi insallh bende kurtulurum inşallh herseh diledgnce olur bebegine saglikla bi sekilde kavuşursn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…