Hamilelikte geniz akıntısı!!!

karabocek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
502
360
103
Kızlar 4+6 hamileyim geniz akıntım var yutkunamıyorum bazen çok sinirimi bozuyor ne yapabilirim herhangi bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba,

İlk gebeliğimde de olmuştu şimdide kuvvetli bir şekilde yaşıyorum. Umarım senin ki hafif geçer. Ancak dikkat ettim ki 4 hafta 6 gün diyorsun hamilelik sıkıntıları yaşamak için biraz erken . Genelde 7. hafta ile birlikte sıkıntılar başlar. Acaba gebelik harici bir sıkıntı olmasın bir Kulak burun boğaz uzmanına görünsen daha iyi olmaz mı?

Merhaba,

İlk gebeliğimde de olmuştu şimdide kuvvetli bir şekilde yaşıyorum. Umarım senin ki hafif geçer. Ancak dikkat ettim ki 4 hafta 6 gün diyorsun hamilelik sıkıntıları yaşamak için biraz erken . Genelde 7. hafta ile birlikte sıkıntılar başlar. Acaba gebelik harici bir sıkıntı olmasın bir Kulak burun boğaz uzmanına görünsen daha iyi olmaz mı?

Merhaba
hamile oldugumu öğrendiğimde boğaz ağrısı ve nezleydim evde antibiyotik vardı içicektim öylesine test yapayım dedim öyle içerim bat 2 gün kala test yaptım öyle öğrendim. boğazım hafifledi nezlemde geçti ilaçsız ama geniz akıntısı geçmedi dr. gittim ilk üç ay ağrı kesici içmek yasak dedi. kivi yiyiyorum ama geçmedi bir türlu yutkunamıyorum bazen :(
Tesekkurler... Sizin bebişinizde hayırlı sağlıklı çok mutlu olur inşAllah.

Back
X