Mucizem_M Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 181 39 13 28 Pazar 22:18 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #1 Kızlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bazıları dokunamiyorum diyor endişeliyim bilgisi olan varmı
Kızlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bazıları dokunamiyorum diyor endişeliyim bilgisi olan varmı
Mucizem_M Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 181 39 13 28 Pazar 22:19 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #2 Bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum
N nisko Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 67 10 3 22 Pazar 22:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #3 Herkesin süreci aynı ilerlemiyor o şekilde kıyaslama yapmamanı öneririm mesela benim o haftalarda gelip geçerdi bazen kaybolurdu bütün belirtilerim
Herkesin süreci aynı ilerlemiyor o şekilde kıyaslama yapmamanı öneririm mesela benim o haftalarda gelip geçerdi bazen kaybolurdu bütün belirtilerim
A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.290 351 43 25 Pazar 22:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #4 Mucizem_M .!.: Kızlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bazıları dokunamiyorum diyor endişeliyim bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Bende de geçti canım uzun süre de olmadı gayet normal yani şikayetler hep aynı kalmıyor merak etme
Mucizem_M .!.: Kızlar 13 haftama gircem ama göğüs hassasiyetim hiç yok bazıları dokunamiyorum diyor endişeliyim bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Bende de geçti canım uzun süre de olmadı gayet normal yani şikayetler hep aynı kalmıyor merak etme
Mucizem_M Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 181 39 13 28 Pazar 22:44 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #5 Ayysssko .!.: Bende de geçti canım uzun süre de olmadı gayet normal yani şikayetler hep aynı kalmıyor merak etme Genişletmek için tıkla... Kimisi korkutuyor canım yok dokunamiyorum sütyen takmiyorum felan diyince dedim bendemi sorun var
Ayysssko .!.: Bende de geçti canım uzun süre de olmadı gayet normal yani şikayetler hep aynı kalmıyor merak etme Genişletmek için tıkla... Kimisi korkutuyor canım yok dokunamiyorum sütyen takmiyorum felan diyince dedim bendemi sorun var
A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.290 351 43 25 Pazar 22:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #6 Öylesi de oluyor ama herkes bir olmuyor Mucizem_M .!.: Kimisi korkutuyor canım yok dokunamiyorum sütyen takmiyorum felan diyince dedim bendemi sorun var Genişletmek için tıkla...
Öylesi de oluyor ama herkes bir olmuyor Mucizem_M .!.: Kimisi korkutuyor canım yok dokunamiyorum sütyen takmiyorum felan diyince dedim bendemi sorun var Genişletmek için tıkla...
Mucizem_M Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 181 39 13 28 Pazar 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizem_M #7 Ayysssko .!.: Öylesi de oluyor ama herkes bir olmuyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım cevabın için
Ayysssko .!.: Öylesi de oluyor ama herkes bir olmuyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım cevabın için