O ozlmcvc Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2023 6 1 1 25 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlmcvc #1 Kızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim göğüslerim patliycak gibiydi 5. haftadan beri çok büyümüştü ve acıyordu. Fakat 3-4 gündür göğüslerimdeki büyüme azaldı eski haline dönüyor gibi bu durum iyi mi kötü mü?
Kızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim göğüslerim patliycak gibiydi 5. haftadan beri çok büyümüştü ve acıyordu. Fakat 3-4 gündür göğüslerimdeki büyüme azaldı eski haline dönüyor gibi bu durum iyi mi kötü mü?
cokbilmiss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 318 225 53 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlmcvc #2 Son haftalara doğru yine büyür 3. Aya giris ile biraz normale dönüyorsunuz
O ozlmcvc Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2023 6 1 1 25 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlmcvc #3 cokbilmiss .!.: Son haftalara doğru yine büyür 3. Aya giris ile biraz normale dönüyorsunuz Genişletmek için tıkla... İnternetten falan biraz araştırdım ama hep olumsuz şeyler yazdığı için korktum açıkçası. Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım
cokbilmiss .!.: Son haftalara doğru yine büyür 3. Aya giris ile biraz normale dönüyorsunuz Genişletmek için tıkla... İnternetten falan biraz araştırdım ama hep olumsuz şeyler yazdığı için korktum açıkçası. Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım