- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
1-2 ay önce sağ göğsümün kahverengi kısmının alt tarafında et beni çıkmıştı. şimdi de üst tarafında çıkmış. hamilelikte böyle bişey yaşayan var mı?
inşallah değildir canım ben de hamilelikte böyle şeylerin normal olduğunu duyuyorum ama yine de endişeliyim. bi de normal et beni gibi de değil
kenarı siyah gibi falan bi de hiç geçecek gibi durmuyo. ben de doğumdan sonra cilt doktoruna gidicem.inşallah geçer.
1-2 ay önce sağ göğsümün kahverengi kısmının alt tarafında et beni çıkmıştı. şimdi de üst tarafında çıkmış. hamilelikte böyle bişey yaşayan var mı?
canim ben doktora göründüm tamamiyle normal dedi hormanal bir durum gebelikle alakali ama benin rengi siyah olur ve büyürse ciddi durum var o zaman gel müdahale edelim dedi. haber vereyim dedim :) senin kahverengi bendekiler gibi korkulacak durum yok :)
kılzar geçmil olsun öncelikle.
benim de sol göğüs ucumdan çıktı oynarken kanattım hatta. ufak bişi ama beni rahatsız etmeye yetti. inşallah geçicidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?