Hamilelikte görülen kötü rüyalar

seda82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
34
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar

su an 3 aylık hamileyim bir kaç gündür acayip kötü riyalar goruyorum yok bebeğim gelişmiyo doktor aldırman lazım diyo yok karnımdan bıçaklanıyorum bi sürü seyler sizdede bu dönemlerde böyle oldumu yada ne demek hiç bilen varmı ya valla güne okadar kötü başladımki hala rüyanın etkisinden cıkamadım

korkma tatlım psikilojik oluyo onlar bende hamılelıgımde oyle cok gordum kotu ruya ama allaha cok sukur hıcbır problemle karsılasmadım sımdı 8,5 aylık bı oglum var kendını korkutma streste yapma kendın ıcın ve bebegın ıcın bu daha kotu bılıyosun

tesekkurler valla biraz içim rahatladı ,oyle korktumkı ruyada yanı kalkınca gercekten yasamıs gıbıydım hepsini birde bağırmaya calısıyorum sesim kısılıyo bağıramıyorum uyanmaya calısıyorum uyanamıyorum cok fenaydı yenı kendıme gelıyorum bakalım Allah banada sağlıkla bebğimi kucağıma almayı nasip etsin valla çok korkuyorum birşey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…