• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte grip, nezle

Huhu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
94
30
88
35
Merhaba arkadaşlar. İki gündür gribim. Elimde peçete geziyorum. İlaç da kullanamıyorum açıkcası doktora da gidemedim. Nasıl atlatılır? Önerisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar. İki gündür gribim. Elimde peçete geziyorum. İlaç da kullanamıyorum açıkcası doktora da gidemedim. Nasıl atlatılır? Önerisi olan var mı ?
Çok geçmiş olsun.. ben de aynı dertten muzdaribim. 4 gündür yatiyorum. Doktora gittim ama ilaç yok. Bol sıvı, tavuk suyu çorba ve bol dinlenme. Başka yolu yok. Doktorum 1 yemek kaşığı bala biraz çörek otu koyup yememi önerdi. Geniz akıntısına iyi geliyor. Gunde 1 kaşık.
Bir de ılık duş.. hem mikropların atılmasında hem de burnun açılmasında faydali.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar..

:bicak::bicak:
Çok geçmiş olsun.. ben de aynı dertten muzdaribim. 4 gündür yatiyorum. Doktora gittim ama ilaç yok. Bol sıvı, tavuk suyu çorba ve bol dinlenme. Başka yolu yok. Doktorum 1 yemek kaşığı bala biraz çörek otu koyup yememi önerdi. Geniz akıntısına iyi geliyor. Gunde 1 kaşık.
Bir de ılık duş.. hem mikropların atılmasında hem de burnun açılmasında faydali.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar..

Çok teşekkür ederim size de acil şifalar.. ıhlamur vs önermedi dimi
:bicak:

:bicak::bicak:

Çok teşekkür ederim size de acil şifalar.. ıhlamur vs önermedi dimi
:bicak:
Teşekkür ederim.. Bitki çaylarına genel olarak pek sıcak bakmıyorlar. (Bitki çayı özellikle de poset olanları içmemem gerektiğini doğum doktorum söylemişti) Ihlamuru hiç sormadım desem :KK43:

Bende ayni dertteyim suan elimde pecete corba meyve baska yedigim birsey yok. Istahim iyice kapandi. Surekli uyuyorum cok halsizim. Umarim hemen iyilesiriz

Ballı bol limonlu ihlamurdan başka birşey işe yaramıyor bende canim. Sen de bi dene istersen. Günde en fazla 2 defa ic ama fazlası zarar

Ballı bol limonlu ihlamurdan başka birşey işe yaramıyor bende canim. Sen de bi dene istersen. Günde en fazla 2 defa ic ama fazlası zarar

Ihlamur mu kuş burnu mu pekmez mi ne ararsan içtim ama ciğerlerim kötü durumda çok öksürüyorum. Ökdürmekten karın kaslarım ağrıyor artık... bebeğime bir sıkıntı olacak diye bir de onu sıkıntı yapıyorum. İnşallah Allahım şifamızı versin kurtulalım şu hastalıktan

Vitamin ve kan ilaclarini aksatma. İlik bir ihlamur iyi gelir. İcine zencefil ve limon da koyabilirsin.

Ihlamur mu kuş burnu mu pekmez mi ne ararsan içtim ama ciğerlerim kötü durumda çok öksürüyorum. Ökdürmekten karın kaslarım ağrıyor artık... bebeğime bir sıkıntı olacak diye bir de onu sıkıntı yapıyorum. İnşallah Allahım şifamızı versin kurtulalım şu hastalıktan
Çok geçmiş olsun canım ya, parol icebilirsin arada belki rahatlatır. Bebek için katlaniyoruz napalim. Pekmez derken bak ben terayaginı kızdırıp içine pekmez koyup yavaş yavaş kaşıklardım boğaza iyi gelirdi.Denemediysen bi de onu dene, ilaç kullanamıyoruz ki napalim :(

Ayaklarınızın altına soğanı kesip koyun çorap koyun çok işe yarıyor. Hamileliğin ilk 4 ayında özellikle çok gribe yakalanıyor insan/ ben de yakalandım bi kaç kere . İlaç hiç kullanmadım. Geçti şükür.

Aynı haftadayız bende geceleri başlıyo öksürük karnım kasılıyo valla boğazım yara kulaklarıma dilime vurdu ne yutkunabiliyorum ne çiğneyebiliyorum Allah şifamızı versin :(

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün ve bu gün daha iyiyim çok şükür. Öksirmelerim devam ediyor ama o da son aşamaları inşallah. Bu süreçte bebeğe bir şey olmamıştır değil mi ya insan ne kadar hassas oluyor öksürmekten ya da başka bir şeyden ne bileyim :(

Back
X