Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim 3 gündür gribim burun akıntısı hapşırık vücudum her yer ağrıyor eczane gittim sadece doktora gitmedim ağrı kesici verdi oda evde dinleniyorum meyve çorba su ile ama geçmiyor bir zararı olur mu doktora gitmelimiyim
Geçmiş olsun doktora gidin tabiki. Öyle stres yapacak bı zararı olmaz. Ben hamılelık boyunca grıp gibi gezdım . Hapşırık burun akıntısı hafıf bogaz agrııs sürekli vardı. Hamilelik nezlesı mı ne deniyormuş doguma kadar aynıydım. Ama sizin durum normal grıp mı nedır ne değildir bı gidin.
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim 3 gündür gribim burun akıntısı hapşırık vücudum her yer ağrıyor eczane gittim sadece doktora gitmedim ağrı kesici verdi oda evde dinleniyorum meyve çorba su ile ama geçmiyor bir zararı olur mu doktora gitmelimiyim
Ben de aynı durumdayım. 8 haftalık hamileyim. Öksürük, grip belirtileri yaşıyorum. Halsizlik zaten vardı. C vitamini kullanıyorum. Tuzlu su gargara yapıyorum. İhlamur içiyorum. Hamile olunca hersey de içilmiyor.