hamılelıkte grip

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba 5 haftalık hamıleyım ama bir de ustune grip oldum grip nasıl gecebılır halsızlık ıkıye katlandı resmen

Ben de 24 haftalık hamileyim ve şuan gribim sizin gibi. Gecelerim haram oldu resmen

Merhaba bende 2 hamileliğim de kötü grip olmuştum doktorum tabii ilaç kullanmam istemedi ıhlamur ve bol su tüketmemi istedi meyve ve yeşil yapraklı sebzeler ve Havuç suyu içmiştim bide odama soğuk buhar yapıyordum öksürük olmasın rahat uyuyayım diye iyi gelmişti Havuç suyu ayrıca rahimde ki kılcal damarları beslediği için bebeğin de beslenmesine iyi geliyor.

18 haftalık hamileyim çok ağır grip geçiriyorum. Soğuk algınlığı ve nezle ile başladı, 37,5 -38-38,5 derece ateşli gribe çevirdi.

Evde 2 gün kendi kendime iyileşmeye çalıştım; bol c vitamini, ıhlamur, nane limon, soğan, sarımsak kokladım ve yedim ama hiçbir düzelme olmadı aksine daha da ağırlaştım. Öyle olunca doktora gittim, kan tahlili neticesinde enfeksiyon çıktı kanımda, gribin ve ateşin bundan kaynaklandığı anlaşıldı. Mecburen antibiyotik başlandı.

Ateş olmadıktan sonra hafif bir grip evde yapılan yöntemlerle geçiyor ama ateş varsa ev yöntemleri ile asla geçmiyor. Ateş varsa sakın beklemeyin doktora gidin..

pekı antıbıyotık bebege zarar vermıyor mu? ben burun spreyı kullanıyorum onuda bogazımdan hemen akmasın dıye bosaltıyıorum korkumdan

pekı antıbıyotık bebege zarar vermıyor mu? ben burun spreyı kullanıyorum onuda bogazımdan hemen akmasın dıye bosaltıyıorum korkumdan

Enfeksiyon durumunda hamilelikte kullanılan B sınıfı diye adlandırılan bebek için güvenli ilaçlar varmış. Ben de bu gruba ait bir antibiyotik kullanıyorum.
Enfeksiyon bebeğe zarar veren, erken doğuma ya da düşüğe neden olan birşey olduğu için antibiyotik kullanmak gerekebiliyor bu gibi durumlarda.

merhaba 5 haftalık hamıleyım ama bir de ustune grip oldum grip nasıl gecebılır halsızlık ıkıye katlandı resmen
Selam lar ben de sizin yazdığınız durumdayım. 5 haftalık hamileyim grip oldum ve haksızlıklar de başladı. Siz ne yaptınız bu durumda lutfenbyardimci olun

Selam lar ben de sizin yazdığınız durumdayım. 5 haftalık hamileyim grip oldum ve haksızlıklar de başladı. Siz ne yaptınız bu durumda lutfenbyardimci olun
ben ılac ıcemedıgım ıcın tuzlu su yaptım bol bol mandalın portakal tavuk suyu corbalarıyla duzeldım. cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…