hamilelikte grip :(

lazkizigurbette

minik erkek
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
288
0
96
İçel Mersin
27 haftalık hamileyim faranjit oldum ayrıca bademciğim şişti artık dayanamadım sabah kbb doktoruna gittik bir sürü ilç verdi bebeğe zarar vermez dedi ordan kendi doktoruma dayanabilirim ilaç içmeyebilirim dedi ilaçları içmemi söyledi daha ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak sorunda kalırsın dedi ama ben bilemiyorum gerçekten kötüyüm raporda verdi 4 gün ilaç içmektende çok korkuyorum benim gib antibiyotik ateş düşürücü ve gargara kullanan varmı

Bende de var da o ben ilaç kullanmıyorum.Sıcak içecekler baharatlı çay falan bayaga düzeltti beni.Ama bildigim kadarıyla antibiyotikler belirli bir haftadan sonra kullanılıyor bildigim kadarıyla

Bende de var da o ben ilaç kullanmıyorum.Sıcak içecekler baharatlı çay falan bayaga düzeltti beni.Ama bildigim kadarıyla antibiyotikler belirli bir haftadan sonra kullanılıyor bildigim kadarıyla

bende kullanmayı düşünmüyodumda doktor ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalırsın kulanbilirsin sakıncası yok dedi amannn bilemedim işte aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürüsen sakal ateşi çıkmasından korkuyorum ateşte tehlikeli bebek için

36.02 deyim bende. cok ağır grip geciriyorum. doktor atesin parol ile gecmezse antibiyotiğe baslayalım dedi....meyvelerle idare etmeye calışıcam ama cok kötüyüm

geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin arkadaşlar benim bildigim bazı grup antibiyotikler 3.aydan sonra kullanılıyor dr önerdiyse korkmayın

Benim öksürüğümde başladı... İyice berbat durumdayım...Artı birde çalışıyorum....Cuma son günüm inşallah....Doktorum Fluibron şurubunu verdi öksürük için....Ateş yoksa antibyotik zararlı imiş....

hanımlar herkese geçmiş olsun...ben de neredeyse 1 aydır hastayım ilk zamanlar sesim çıkmıyordu boğazım şişmişti..şimdilerde ise bir türlü geçmeyen burun akıntısı ve hapşırık var..benim doktorum sadece parol ve burun damlası verdi.paroluda sadece ateşin çıkarsa iç dedi..o nedenle ben onu kullanmadım çünkü ateşim yok..ama bu hapşırık ve burun akıntısı beni bitirdi resmen.geçmiyor allah geçmiyor deliricem =(((

hanımlar herkese geçmiş olsun...ben de neredeyse 1 aydır hastayım ilk zamanlar sesim çıkmıyordu boğazım şişmişti..şimdilerde ise bir türlü geçmeyen burun akıntısı ve hapşırık var..benim doktorum sadece parol ve burun damlası verdi.paroluda sadece ateşin çıkarsa iç dedi..o nedenle ben onu kullanmadım çünkü ateşim yok..ama bu hapşırık ve burun akıntısı beni bitirdi resmen.geçmiyor allah geçmiyor deliricem =(((

Malum mevsim geldi, benim de burun akmaya kulak dolmaya başladı. Dün dinlenip burnumu sabah akşam tuzlu suyla yıkadım. zaten diğer türlü bir şey kullanamıyoruz. Burnumu bolca akıttı ve baş ağrımı kesti Allaha şükür. Burnum biraz kızardı ama sonradan kesildi. Hapşırık ve burun akıntın varsa burnunu tuzlu suyla yıka. Bol su içmenin de faydasını gördüm. Resmen emzik gibi elimde bardakla geziyorum.
Akşamada tavuklu karabiberli çorba yapacağım. Tamamen teslim olmadan böyle atlatmaya çalışıyorum .Allahım halimize acısın şifasını versin.

merhaba herkese cok gecmis olsun,ben de hamileleigimde grip olmustum hem de domuz gribi!yuzum sisti ateslendim usudum...vs dra gitiim ve ilac kullandim 2 hafta sukur atlattim sizinle paylasiyorum ki sakin olun,verilen ilaclar bebegi etkilemiyor,yani dr lar zaten biliyor neyin etkileyebilecegini..tekrar gecmis olsun

27 haftalık hamileyim faranjit oldum ayrıca bademciğim şişti artık dayanamadım sabah kbb doktoruna gittik bir sürü ilç verdi bebeğe zarar vermez dedi ordan kendi doktoruma dayanabilirim ilaç içmeyebilirim dedi ilaçları içmemi söyledi daha ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak sorunda kalırsın dedi ama ben bilemiyorum gerçekten kötüyüm raporda verdi 4 gün ilaç içmektende çok korkuyorum benim gib antibiyotik ateş düşürücü ve gargara kullanan varmı

bende kullalandım antibiyotik yinde de geçmedi sonra boğazım yine şişti sürekli dişleimi fırçaladım birde adaçayı ile iyice gargara yaptım geçtigibi dikkat etmek lazım geçmiş olsun. umarım bebişlere bişey olmamıştır.

39+4 'teyiz. Eylulun basinda grip oldum. Iki gecedir salya sumuk uyku haram, cocugum da rahatsiz oluyor dogal olarak. Vitaminli seyler tuketip bol sivi tuketmeye calisiyorum. Parol aldim bir de magnezyum ictim ama bana misin demedi. :( doguma bu sekilde girmek istemiyorum, cocugumu nasil kucaklicam boyle :( dogar dogmaz hasta edersem cocugu... var mi tavsiyesi olan?

Back
X