- Konu Sahibi lazkizigurbette
-
Bende de var da o ben ilaç kullanmıyorum.Sıcak içecekler baharatlı çay falan bayaga düzeltti beni.Ama bildigim kadarıyla antibiyotikler belirli bir haftadan sonra kullanılıyor bildigim kadarıyla
36.02 deyim bende. cok ağır grip geciriyorum. doktor atesin parol ile gecmezse antibiyotiğe baslayalım dedi....meyvelerle idare etmeye calışıcam ama cok kötüyüm
canım allah kolaylık versin şifa versin hepimize sanırım benimki faranjit olduğu için antibiyotik parol gargara pastil ne bulursa verrdi
hanımlar herkese geçmiş olsun...ben de neredeyse 1 aydır hastayım ilk zamanlar sesim çıkmıyordu boğazım şişmişti..şimdilerde ise bir türlü geçmeyen burun akıntısı ve hapşırık var..benim doktorum sadece parol ve burun damlası verdi.paroluda sadece ateşin çıkarsa iç dedi..o nedenle ben onu kullanmadım çünkü ateşim yok..ama bu hapşırık ve burun akıntısı beni bitirdi resmen.geçmiyor allah geçmiyor deliricem =(((
27 haftalık hamileyim faranjit oldum ayrıca bademciğim şişti artık dayanamadım sabah kbb doktoruna gittik bir sürü ilç verdi bebeğe zarar vermez dedi ordan kendi doktoruma dayanabilirim ilaç içmeyebilirim dedi ilaçları içmemi söyledi daha ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak sorunda kalırsın dedi ama ben bilemiyorum gerçekten kötüyüm raporda verdi 4 gün ilaç içmektende çok korkuyorum benim gib antibiyotik ateş düşürücü ve gargara kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?