Hamilelikte grip

pasam2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
19
4
16
40
4 aylik hamileyim çok kötü grip oldum bişey olurmu bebegime

Yine doktora git canim ..ilac verilmiyor zaten..ama bazen kan tahlili veriliyor.bebege birsey olacagini nerden cikardin...

Nebilim ateşim falan da var korktum bide limonlu ıhlamur içiyorym ama bi zararı olurmu acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende grip olduğumda, bebeğime bişey olur fiye çok korktum. Ben ilaçsız atlattım gribi ama benim ateşim yoktu. Ben su kaynatıp içine limon sıkıp içtim. Bitki çayı kullanmadım, çünkü bitki çayı zararlı olabilir. Ve bol mandalina, elma gibi vitaminli meyveler yedim. Bol su içmekte çok önemli. Sıcak ballı süt içtim. Hiç yormadım kendimi bol bol dinlendim. Odayıda arada havalandırmak gerekiyo. Bunları hep yaptım ve iyileştim, ama o bir hafta bana bir ay gibi geldi. Ama senin ateşinde olduğu için hemen doktora gitmen lazım. Çok sabır gerekli. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim sölediklerini yapıcam bende ateşim ara ara çıkiyo düşüyo sonra .bogazlarımdan başladı gribe döndürdüm herhangi bi ilaç kullanmadım şimdilik bakalım bebege bisey olmasında ben dinlenirim

Ateşinin yükselmesine izin verme ve çok bitki çayı içme.
Merhablar 4 haftalık gebeyim dün önce kuru öksürüğüm ağrılarım vardı gece ateşelenmişim sayıklama terleme bile oldu 2 kere ılık duş aldım biraz daha iyiyim bugün istemesemde zorla yiyorum bana önerilcek birşeyinis varmı çok korkuyorum kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor ediyor zaten önerilerinize ihtiyacım var

Back
X