- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
Gribi nasıl çabucak atlatabilirim çok fena soğuk kapmışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan ben de grip olmuş bir şekilde hasta yatıyrm evde.İlaç kullanma canım senin çok yeni hamileliğin.bol bol tavuk sulu çorba iç,meyve ye,bitki çayı iç,yat dinlen.tek çaremiz buMerhablar 4 haftalık gebeyim dün önce kuru öksürüğüm ağrılarım vardı gece ateşelenmişim sayıklama terleme bile oldu 2 kere ılık duş aldım biraz daha iyiyim bugün istemesemde zorla yiyorum bana önerilcek birşeyinis varmı çok korkuyorum kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor ediyor zaten önerilerinize ihtiyacım var
Allah herkese acil şifalar versin bendede durum aynı haklısınŞuan ben de grip olmuş bir şekilde hasta yatıyrm evde.İlaç kullanma canım senin çok yeni hamileliğin.bol bol tavuk sulu çorba iç,meyve ye,bitki çayı iç,yat dinlen.tek çaremiz bu
Ihlamur zencefil havlıcan tarçın limon üzerine kaynar suyu döküp bekletin 5 dk sonra bal ile karıştırıp için. Günde iki üç fincan içebilirsiniz hiçbir zararı Yok. Bolca taze sıkılmış portakal mandalina elma suyu karışımı. Bolca yatış. Ama tekrar ateş olursa mutlaka hastaneye hastalık değil ateş tehlikeli. Geçmiş olsunMerhablar 4 haftalık gebeyim dün önce kuru öksürüğüm ağrılarım vardı gece ateşelenmişim sayıklama terleme bile oldu 2 kere ılık duş aldım biraz daha iyiyim bugün istemesemde zorla yiyorum bana önerilcek birşeyinis varmı çok korkuyorum kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor ediyor zaten önerilerinize ihtiyacım var
Teşekkür ederim eve ateş ölçer aldım cebimde gezdiriyordum resmenIhlamur zencefil havlıcan tarçın limon üzerine kaynar suyu döküp bekletin 5 dk sonra bal ile karıştırıp için. Günde iki üç fincan içebilirsiniz hiçbir zararı Yok. Bolca taze sıkılmış portakal mandalina elma suyu karışımı. Bolca yatış. Ama tekrar ateş olursa mutlaka hastaneye hastalık değil ateş tehlikeli. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim bal zencefil unutmuştum biliyordum Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun hepinize kızlar.. 15 haftada 2 kere grip geçirmiş birinde ateşten dolayı antibiyotik kullanmış biri olarak diyorum ki ; Bol C vitamini portakal, mandalina, greyfurt... Tavuk suyuna çorba limonlu.. Ihlamur, papatya... ( günlük 1 kupa )
Bir kupaya yarım çay kaşığı tarçın, bir dilim limon ve yarım tatlı kaşığı bal sıcak suya koyup için.. Harnup "keçiboynuzu" pekmezi günde üç kere bir yemek kaşığı alın.. Bol bool dinlenin. Kendinizi sıcak tutun.. Doktorumun dediği gibi sabit sıcaklıkta kalın.. Öksürüğünüz varsa 1 çay kaşığı toz zencefil ve 1 çay kaşığı balı macun yapın yiyin.. Boğazı yakıyor ki amaç bu geçmesi için..
Ateş bebek için zararlı diye biliyorum parol Dr. Tavsiye edio hamilelere onu kullanabilirsin ateşin yükselirseMerhablar 4 haftalık gebeyim dün önce kuru öksürüğüm ağrılarım vardı gece ateşelenmişim sayıklama terleme bile oldu 2 kere ılık duş aldım biraz daha iyiyim bugün istemesemde zorla yiyorum bana önerilcek birşeyinis varmı çok korkuyorum kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor ediyor zaten önerilerinize ihtiyacım var
Teşekkür ederim yorum için aslında doktor öksürük birde damla verdi ama güvenip alamadım parol evde var zaten die almadım yazıldığı gibi bol meyve yoğurt süt zencefil bal hepsinden yiyorum inşallah iyi gelecekAteş bebek için zararlı diye biliyorum parol Dr. Tavsiye edio hamilelere onu kullanabilirsin ateşin yükselirse
En kısa zamanda geçer inş bende atlattım oksuruge pekmez ve ılık su geçmiş olsun cnmTeşekkür ederim yorum için aslında doktor öksürük birde damla verdi ama güvenip alamadım parol evde var zaten die almadım yazıldığı gibi bol meyve yoğurt süt zencefil bal hepsinden yiyorum inşallah iyi gelecek
Yapıyorum teşekkür ederimEn kısa zamanda geçer inş bende atlattım oksuruge pekmez ve ılık su geçmiş olsun cnm