- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateş yoksa bol bol dinlenip c vitamini alın.. ateş olmadıkça sorun yok diye biliyorum.. farklı olarak sanırım ilk haftalardasınız.. çok fazla ıhlamur ve bitki çayı tüketmeyin.. günde 1 bardaktan fazlasını içmeyin bence.. ilk dönem olduğu için fazla rahatlamanız iyi değil..2 gündür ara ara öksürüğüm vardı sigarayı bırakmaya bağladım herhalde ciğerler temizleniyor diye. Bugün burun akıntısı da olunca beni bir endişe sardı. Hamilelikte grip geçiren var mı atlatmak için neler yaptınız? Bebeğime zararı olur diye çok korkuyorum![]()
Bitki çayı hiç kullanmıyorum hamileliğimden öncede gripte ilaç almadan atlatırdım genelde tek endişem gribal enfeksiyonun bebeğin gelişimine zarar vermesiateş yoksa bol bol dinlenip c vitamini alın.. ateş olmadıkça sorun yok diye biliyorum.. farklı olarak sanırım ilk haftalardasınız.. çok fazla ıhlamur ve bitki çayı tüketmeyin.. günde 1 bardaktan fazlasını içmeyin bence.. ilk dönem olduğu için fazla rahatlamanız iyi değil..
Zencefil zararlı olabilir bana önermedi doktorum ben hergün 1 limon yiyorum. Grip olmamak için Erzurum'dayım şuan soğuk buralarCevaplarınız için teşekkürler içimi rahatlattınız doktorum bal limon zencefil karışımı önerdi öksürük için zencefilden korkuyorum biraz çok az kullanıyorum
Zencefilden bende korktum sadece bir kez onu da çok çok az ekledim balın içine bir daha da yapmam bitkisel herşeyden uzak duruyorum en iyisi limon sanırım ondada fazlası kanı sulandırıyor. Ben antalyadayım burada bile grip olduysam Erzurum'da napardım bilmemZencefil zararlı olabilir bana önermedi doktorum ben hergün 1 limon yiyorum. Grip olmamak için Erzurum'dayım şuan soğuk buralar![]()
yok canım bir sıkıntı olmaz diye biliyorum.. ben ateşli olarak grip geçirdim.. ateş olursa doktoruna başvurabilirsin.. öksürük ve boğaz ağrısı için yine doktorundan izinli olarak pastil kullanabilirsin..Bitki çayı hiç kullanmıyorum hamileliğimden öncede gripte ilaç almadan atlatırdım genelde tek endişem gribal enfeksiyonun bebeğin gelişimine zarar vermesi
Çalışırken yatmak çok zor izin günümü iple çekiyorum kivi c vitamini açısından çok zengin çok da severim teşekkürler tavsiyen içintamda senın haftalardayken ölüyordum resmen.
nar kivi
ballı tarçın ve yatmak iyi gelmişti.
nar ama daha etkiliydi...Çalışırken yatmak çok zor izin günümü iple çekiyorum kivi c vitamini açısından çok zengin çok da severim teşekkürler tavsiyen için
Narı hiç sevmem ama bebeğim için yerim iş yerim yoğun benim imzam olmadan işler yürümez iş mi sağlık mı dersen tabiki sağlık ama doğum öncesi işsiz kalıp maddi sıkıntı da zor olur keşke patronum anlayışlı biri olsaydınar ama daha etkiliydi...
İki hafta önce gripten hastanede yattım. Öksürüyordum burnum ve gözüm akıyordu çok. Birsürü serum taktılar gerçekten çok ağırdım. Antibiyotik tedavisi yaptılar Tam atlattım derken dün yine aynı şikayetler ve yüksek ateşten acile gittim. İnfülenza olmuşum. Yine hastanede yatıyorum. Ciddi bir salgın ama bebeğe zararı yokmuş şükürler olsun. Yüksek ateş yapıyor bu tehlikeli. Eğer ateşin 37 nin üstüne çıkarsa sakın ihmal etme. Bebeğe gribin de zararı yok tabi yine kanına baksalar iyi olur. Bağışıklık sistemini güçlendir hastalıkla anne karnında tanışıyor bebek falan dedi.2 gündür ara ara öksürüğüm vardı sigarayı bırakmaya bağladım herhalde ciğerler temizleniyor diye. Bugün burun akıntısı da olunca beni bir endişe sardı. Hamilelikte grip geçiren var mı atlatmak için neler yaptınız? Bebeğime zararı olur diye çok korkuyorum![]()
Bugün greyfurt portakal mandalina deposu yaptım resmen :) daha iyiyim teşekkür ederimöksürük için ballı ılık süt içebilirsin rahatlatır göğsünü.
nane limon bir tutam ıhlamur birde içine evde olan meyvelerden elma ayva gibi koyup kaynatıp içebilirsin bana iyi geliyor belki sanada gelir.
et suyu tavuk suyu tarhana çorbası ve bool bool portakal mandalina greyfurt yiyebilirsin.
bence hasta olmadan kış boyu bunlar yapılmalı ki vücut direnci olsun..
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın. bebişe birşey olmaz merak etme
Sanada çok geçmiş olsun Allah korusun bebeklerimiziİki hafta önce gripten hastanede yattım. Öksürüyordum burnum ve gözüm akıyordu çok. Birsürü serum taktılar gerçekten çok ağırdım. Antibiyotik tedavisi yaptılar Tam atlattım derken dün yine aynı şikayetler ve yüksek ateşten acile gittim. İnfülenza olmuşum. Yine hastanede yatıyorum. Ciddi bir salgın ama bebeğe zararı yokmuş şükürler olsun. Yüksek ateş yapıyor bu tehlikeli. Eğer ateşin 37 nin üstüne çıkarsa sakın ihmal etme. Bebeğe gribin de zararı yok tabi yine kanına baksalar iyi olur. Bağışıklık sistemini güçlendir hastalıkla anne karnında tanışıyor bebek falan dedi.