Hamilelikte Grip

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
2 gündür ara ara öksürüğüm vardı sigarayı bırakmaya bağladım herhalde ciğerler temizleniyor diye. Bugün burun akıntısı da olunca beni bir endişe sardı. Hamilelikte grip geçiren var mı atlatmak için neler yaptınız? Bebeğime zararı olur diye çok korkuyorum :(

Bende bu aralar çok fenayım ama ıhlamur ve limonla hafifledi bayagi. Tavuk çorbası yap bol limonlu ye ve imkanın varsa dinlen mandalina portakal yiyorum bol bol c vitamini almaya bak

bende iki kere atlattim gribi canim onemli olan ateslenme kendine dikkat et..c vitamini iceren seylerden ye bolbol balli sut icebilirsin ihlamur balii limonlu ama cok icme bitane falan..bitki caylarini biliyosun cok tavsiye etmiyorlar..nane limon olabilir tabuk suyu bide bol su icip dinlen guzelce atlatirsin insallah..

2 gündür ara ara öksürüğüm vardı sigarayı bırakmaya bağladım herhalde ciğerler temizleniyor diye. Bugün burun akıntısı da olunca beni bir endişe sardı. Hamilelikte grip geçiren var mı atlatmak için neler yaptınız? Bebeğime zararı olur diye çok korkuyorum :KK43:
ateş yoksa bol bol dinlenip c vitamini alın.. ateş olmadıkça sorun yok diye biliyorum.. farklı olarak sanırım ilk haftalardasınız.. çok fazla ıhlamur ve bitki çayı tüketmeyin.. günde 1 bardaktan fazlasını içmeyin bence.. ilk dönem olduğu için fazla rahatlamanız iyi değil..

Cevaplarınız için teşekkürler içimi rahatlattınız doktorum bal limon zencefil karışımı önerdi öksürük için zencefilden korkuyorum biraz çok az kullanıyorum

ateş yoksa bol bol dinlenip c vitamini alın.. ateş olmadıkça sorun yok diye biliyorum.. farklı olarak sanırım ilk haftalardasınız.. çok fazla ıhlamur ve bitki çayı tüketmeyin.. günde 1 bardaktan fazlasını içmeyin bence.. ilk dönem olduğu için fazla rahatlamanız iyi değil..
Bitki çayı hiç kullanmıyorum hamileliğimden öncede gripte ilaç almadan atlatırdım genelde tek endişem gribal enfeksiyonun bebeğin gelişimine zarar vermesi

Cevaplarınız için teşekkürler içimi rahatlattınız doktorum bal limon zencefil karışımı önerdi öksürük için zencefilden korkuyorum biraz çok az kullanıyorum
Zencefil zararlı olabilir bana önermedi doktorum ben hergün 1 limon yiyorum. Grip olmamak için Erzurum'dayım şuan soğuk buralar :KK76:

Zencefil zararlı olabilir bana önermedi doktorum ben hergün 1 limon yiyorum. Grip olmamak için Erzurum'dayım şuan soğuk buralar :KK76:
Zencefilden bende korktum sadece bir kez onu da çok çok az ekledim balın içine bir daha da yapmam bitkisel herşeyden uzak duruyorum en iyisi limon sanırım ondada fazlası kanı sulandırıyor. Ben antalyadayım burada bile grip olduysam Erzurum'da napardım bilmem

Bitki çayı hiç kullanmıyorum hamileliğimden öncede gripte ilaç almadan atlatırdım genelde tek endişem gribal enfeksiyonun bebeğin gelişimine zarar vermesi
yok canım bir sıkıntı olmaz diye biliyorum.. ben ateşli olarak grip geçirdim.. ateş olursa doktoruna başvurabilirsin.. öksürük ve boğaz ağrısı için yine doktorundan izinli olarak pastil kullanabilirsin..

tamda senın haftalardayken ölüyordum resmen.

nar kivi
ballı tarçın ve yatmak iyi gelmişti.

tamda senın haftalardayken ölüyordum resmen.

nar kivi
ballı tarçın ve yatmak iyi gelmişti.
Çalışırken yatmak çok zor izin günümü iple çekiyorum kivi c vitamini açısından çok zengin çok da severim teşekkürler tavsiyen için

2 gündür ara ara öksürüğüm vardı sigarayı bırakmaya bağladım herhalde ciğerler temizleniyor diye. Bugün burun akıntısı da olunca beni bir endişe sardı. Hamilelikte grip geçiren var mı atlatmak için neler yaptınız? Bebeğime zararı olur diye çok korkuyorum :KK43:
İki hafta önce gripten hastanede yattım. Öksürüyordum burnum ve gözüm akıyordu çok. Birsürü serum taktılar gerçekten çok ağırdım. Antibiyotik tedavisi yaptılar Tam atlattım derken dün yine aynı şikayetler ve yüksek ateşten acile gittim. İnfülenza olmuşum. Yine hastanede yatıyorum. Ciddi bir salgın ama bebeğe zararı yokmuş şükürler olsun. Yüksek ateş yapıyor bu tehlikeli. Eğer ateşin 37 nin üstüne çıkarsa sakın ihmal etme. Bebeğe gribin de zararı yok tabi yine kanına baksalar iyi olur. Bağışıklık sistemini güçlendir hastalıkla anne karnında tanışıyor bebek falan dedi.

öksürük için ballı ılık süt içebilirsin rahatlatır göğsünü.
nane limon bir tutam ıhlamur birde içine evde olan meyvelerden elma ayva gibi koyup kaynatıp içebilirsin bana iyi geliyor belki sanada gelir.
et suyu tavuk suyu tarhana çorbası ve bool bool portakal mandalina greyfurt yiyebilirsin.
bence hasta olmadan kış boyu bunlar yapılmalı ki vücut direnci olsun..
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın. bebişe birşey olmaz merak etme

öksürük için ballı ılık süt içebilirsin rahatlatır göğsünü.
nane limon bir tutam ıhlamur birde içine evde olan meyvelerden elma ayva gibi koyup kaynatıp içebilirsin bana iyi geliyor belki sanada gelir.
et suyu tavuk suyu tarhana çorbası ve bool bool portakal mandalina greyfurt yiyebilirsin.
bence hasta olmadan kış boyu bunlar yapılmalı ki vücut direnci olsun..
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın. bebişe birşey olmaz merak etme
Bugün greyfurt portakal mandalina deposu yaptım resmen :) daha iyiyim teşekkür ederim

İki hafta önce gripten hastanede yattım. Öksürüyordum burnum ve gözüm akıyordu çok. Birsürü serum taktılar gerçekten çok ağırdım. Antibiyotik tedavisi yaptılar Tam atlattım derken dün yine aynı şikayetler ve yüksek ateşten acile gittim. İnfülenza olmuşum. Yine hastanede yatıyorum. Ciddi bir salgın ama bebeğe zararı yokmuş şükürler olsun. Yüksek ateş yapıyor bu tehlikeli. Eğer ateşin 37 nin üstüne çıkarsa sakın ihmal etme. Bebeğe gribin de zararı yok tabi yine kanına baksalar iyi olur. Bağışıklık sistemini güçlendir hastalıkla anne karnında tanışıyor bebek falan dedi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah korusun bebeklerimizi

Bende de bugün boğaz ağrısı başadı şükür ateş yok ama halsizlik çok var.Zencefil-bal karışımı içtim bişey olur mu ki?Zencefil sakıncalı demişler doğru mu?

Back
X