G guneslihava Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 273 Emoji Skoru 33 Puanlar 118 Yaş 36 6 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guneslihava #1 oncelikle doktordan randevu aldim benim tiroid hormonlarim hizli calisiyomus 10 haftalik hamileyim bebegim icin korkuyorum boyle bisey gebelikte yasayan varmi?
oncelikle doktordan randevu aldim benim tiroid hormonlarim hizli calisiyomus 10 haftalik hamileyim bebegim icin korkuyorum boyle bisey gebelikte yasayan varmi?
denizim84 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2010 Mesajlar 1.595 Emoji Skoru 125 Puanlar 123 6 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guneslihava #2 korkmanıza gerek yok bende aynı durumdaydım dr kontrolünde ilaçlarını düzenli kullanırsan hiçbir sıkıntı olmuyor merak etme içini rahat tut sağ salim kucağına alırsın inşallajh
korkmanıza gerek yok bende aynı durumdaydım dr kontrolünde ilaçlarını düzenli kullanırsan hiçbir sıkıntı olmuyor merak etme içini rahat tut sağ salim kucağına alırsın inşallajh
G guneslihava Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 273 Emoji Skoru 33 Puanlar 118 Yaş 36 6 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guneslihava #3 birde ben normalde gunde iki uc defa kusardim aniden kesildi iki gundur hic kusmuyorum sanki bebegim olmus gibi geliyo
birde ben normalde gunde iki uc defa kusardim aniden kesildi iki gundur hic kusmuyorum sanki bebegim olmus gibi geliyo
CuteMom Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2008 Mesajlar 45.770 Emoji Skoru 24.624 Puanlar 398 6 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guneslihava #4 guatr degıl tıroıt sorununuz var Benımde aksıne calısmıyordu dogum yapana kadar endokrın kontrolunde oldum ayrıca bebegın zeka gelısımı ıcınde onemlı ılac kullanmanız gerekıyor
guatr degıl tıroıt sorununuz var Benımde aksıne calısmıyordu dogum yapana kadar endokrın kontrolunde oldum ayrıca bebegın zeka gelısımı ıcınde onemlı ılac kullanmanız gerekıyor
ekinezyaaaa Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 1.185 Emoji Skoru 1.228 Puanlar 133 6 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guneslihava #5 korkmayın doktor ilaç verir ve dengelenir o. yediklerinize çok dikkat edin ama en önemlisi o