Kızlar selam ben bişey merak ediyorum. Şimdi ben 2 hafta önce hastaneye gittiğimde tam 16 haftalıktı. Dün gittim tam 18 olması gerekirken 18+6 dedi doktor. İlk hamileliğimde de çok sık yaşadım ya küçük ya büyük görünüp sürekli haftası değişiyor. Sat 15 temmuz zaten hiç uyuşmuyor.
Doğum yaklaştığında da bu durumu yaşar mıyım? Mesela 38 haftada 39 görünür mü diye düşünmeye başladım. Böyle olan var mi acaba
Görünür bu bir sıkıntı değil benimde oluyordu . Bebeğin gelişimine göre beliriyor mesela bir hafta geri gösteriyorsa bir hafta geriden geliyor gelişimi veya ileriyse 6 gün ileri gidiyor demek. Benimki de bir buçuk hafta ileri gösterirdi mesela kilosu önden giderdi sonra eşitlendi sonlara doğru
Benimde başta iki hafta ileriden gidiyordu sonra esitlendi hatta geri geliyor sanırım Dr birşey demedi ama ultrsonda farkettim geçen .göbeği 36 haftalik görünüyordu. Dr da doğum tarihi 12 Ocak olmasına rağmen 17 Ocak demeye başladı.
Ama normalde son adetteki hesaplama neyse ona göre dogarmis , tersini söyleyen görmedim. Benim doktoru bende anlamadim