HAMİLELİKTE HANGİ GÜNEŞ KREMİNİ VE ÇATLAK KREMİNİ KULLANDINIZ ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ?

sadem90

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
51
92
18
35
HAMİLELİKTE HANGİ GÜNEŞ KREMİNİ VE ÇATLAK KREMİNİ KULLANDINIZ ?CİL BAKIMINI NASIL YAPTINIZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ KIZLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Merhaba, güneş kremi kullanmıyorum, çatlak kremi olarak da Lierac isimli kremi kullanıyorum 21. haftamdan beri, şu an 36. haftadayım hiç çatlağım yok çok şükür.

meraba bende bende lierac kullanıyorum ayrıca kakao yağı da sürüyorum o da çok faydalıymış güneş kremi olarak clinic ürünlerini kullanıyorum doktorum güneş kremi sürmeden çıkma dedi ciltteki lekelenmeler artıyormuş

Doktorum güneş kremi olarak Solante Pregna yı önerdi. Direk hamileler için üretilmiş bir ürün. Gebelikte oluşabilecek güneş lekelerini falan da önlüyor.

Çatlak kremi henüz kullanmaya başlamadım. Ama doktor bu durumun genetik olduğunu, annemde ablamda falan çatlak olmadıysa bende de yüksek ihtimal olmayacağını söyledi. Onlarda olmamış inş bende de olmaz.

ben güneş kremi olarak solenta pregna kullanıyorum ama lekelenme oluştuktan sonra başladım yeni leke olmadı ama oluşan lekeler duruyor hala :/ ,, çatlak kremi değilde doğal gül özlü vazelin kullanıyorum oda düzenli değil, henüz çatlağımda oluşmadı gerçi

bende solanteyi araştırdım ondan kullanmayı düşünüyürum bende güneş kremi olarak
teşekkür ederrim

renklimi yani fondotenlimi kreminiz ?

renklimi yani fondotenlimi kreminiz ?
Fondotenli değil sanırım üzerinde sadece yabancı dilde açıklama var fondoten yazmıyor anladığım kadarıyla. Türkçe yazılı kağıt çöpe gitmiş. resmini ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 661
Canım ben çatlak kremi olarak Bio Oil kullanıyorum
Güneş kremi olarakta Biodermanın kini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…