Hamilelikte hangi mide bulantısı ilacını kullandınız?

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Arkadaşlar merhaba 10 haftalık hamileyim. 2 haftadır hastanede yattım. Ama hala geçmedi mide bulantım. Siz hangi ilaçları kullandınız?

Gecmis olsun. Zor bir surec ben de hastanede cok yattim hatta her 2 gune bir gitmem gerekince damar yolu actirip evde yatmistim. Ben Zofer kullaniyorum hala basta günde 2 kere 8mg idi ama bulantim hafifledikce dozunu dusurdum simdi cok bulanti ve kusmam olursa ve dayanamazsam gunde 1 tane 4 mglik kullaniyorum.

Allah kolaylık versin canım. Şimdi iyisin inşallah. Bende dramamin başladım da bakalım o nasıl gelicem? Bebisin cinsiyeti ne senin? :)

Allah kolaylık versin canım. Şimdi iyisin inşallah. Bende dramamin başladım da bakalım o nasıl gelicem? Bebisin cinsiyeti ne senin? :)
Dramamime kullanmistim ama hic islememisti bana umarim seni rahatlatir. Henuz göstermiyor inatci biraz ama doktorum gördüğü kadariyla buyuk ihtimalle kiz olduğunu soyluyor. Bakalim 18inde detayli ultrasonda kesin goruruz gibi geliyor bana:) Ilk gebeliginiz mi?

Aynen canım ilk gebeliğim. Pek alışkın değilim mide bulantısına zor dayanıyorum. Hayırlısı olsun canım inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Beni haberdar et cinsiyetten. Senin gebelikte ilk mi?

Aynen canım ilk gebeliğim. Pek alışkın değilim mide bulantısına zor dayanıyorum. Hayırlısı olsun canım inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Beni haberdar et cinsiyetten. Senin gebelikte ilk mi?
O bulanti insani hayattan sogutuyor resmen benim psikolojim de fena bozulmustu bir donem Allah sabir versin umarim en kisa zamanda atlatirsin. Olur canim ogrenince haberdar ederim sen de bulantinla ilgili bilgilendir elimden geldigince destek olurum cunku yasamayan bilemez o durumu. Benim de ilk gebeligim.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah gösterir cinsiyetini bebegin. :)

Arkadaşlar merhaba 10 haftalık hamileyim. 2 haftadır hastanede yattım. Ama hala geçmedi mide bulantım. Siz hangi ilaçları kullandınız?
Canım beNde zofran kullanıyorum ıyı gelıyor sana tavsıyem bulantıyı brklemeden sabah akşam al cok rahatladm bu sayede şimdi bıttı bulantım

Ücreti ne kadar acaba? Fiyat farklılığı var mı diye soruyorum da. Arkadaştan da duydum 10 tanesi 45 TL imis. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ücreti ne kadar acaba? Fiyat farklılığı var mı diye soruyorum da. Arkadaştan da duydum 10 tanesi 45 TL imis. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Evet canm ama o 4 mg olanı ben 8 mg olanı aldım 53 tlye yarısını sabah yarısını aksam ıcıyorm aynı hesap daha uyguna geloyor

Doktora sordum canım o şuan dramamin kullan dedi fayda etmezse zofrana geçersiz dedi. Bisey daha sorcam canım doktor size ikili test yaptırdı mi? Benim doktorum gerek yok dedi de ne yapsam bilemedim.

PSI Bant diye bir şey var. İstersen nette araştır. Mide bulantısının olduğu noktaya basınç yaparak bulantıyı kesiyor ve rahatlatıyor. Bana da bir doktor önerdi kullanıyorum. Çok memnunum. İnşallah ilaç kullanmana bile gerek kalmaz canım.

Tamam canım. Sorarım bi daha Ki muayene de artık. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Ben netten görsellere bakıp kendim yaptım PSI Bandını. Satın almaya kalksan 70 tl civarı. Tuhafiyeden lastik aldım. Bileğime göre ayarlayıp bir tane de düğme diktim. Daha doğrusu ablama diktirdim :) Toplasan 5 tl bile tutmadı. Etkisi aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…