- 19 Şubat 2015
- 271
- 220
- 103
- 31
- Konu Sahibi Dertli Lahana
-
Evet canim doktorum yazdi baska bir kadin dogum uzmanina da sormustum seni rahatlatiyorsa kullan tabiki dedi. Recete gerektiren bir ilac degil. Yalniz ben yiyip içtiğimi 10 dk icinde çıkartıyordum baska care bulamadigi icin vermisti doktorum.Doktorun mu yazdı canım?
Dramamime kullanmistim ama hic islememisti bana umarim seni rahatlatir. Henuz göstermiyor inatci biraz ama doktorum gördüğü kadariyla buyuk ihtimalle kiz olduğunu soyluyor. Bakalim 18inde detayli ultrasonda kesin goruruz gibi geliyor bana:) Ilk gebeliginiz mi?Allah kolaylık versin canım. Şimdi iyisin inşallah. Bende dramamin başladım da bakalım o nasıl gelicem? Bebisin cinsiyeti ne senin? :)
O bulanti insani hayattan sogutuyor resmen benim psikolojim de fena bozulmustu bir donem Allah sabir versin umarim en kisa zamanda atlatirsin. Olur canim ogrenince haberdar ederim sen de bulantinla ilgili bilgilendir elimden geldigince destek olurum cunku yasamayan bilemez o durumu. Benim de ilk gebeligim.Aynen canım ilk gebeliğim. Pek alışkın değilim mide bulantısına zor dayanıyorum. Hayırlısı olsun canım inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Beni haberdar et cinsiyetten. Senin gebelikte ilk mi?
Insallah canim Allah hepimizi sagsalim kavustursun bebeklerimize insallah.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah gösterir cinsiyetini bebegin. :)
Canım beNde zofran kullanıyorum ıyı gelıyor sana tavsıyem bulantıyı brklemeden sabah akşam al cok rahatladm bu sayede şimdi bıttı bulantımArkadaşlar merhaba 10 haftalık hamileyim. 2 haftadır hastanede yattım. Ama hala geçmedi mide bulantım. Siz hangi ilaçları kullandınız?
Evet canm ama o 4 mg olanı ben 8 mg olanı aldım 53 tlye yarısını sabah yarısını aksam ıcıyorm aynı hesap daha uyguna geloyorÜcreti ne kadar acaba? Fiyat farklılığı var mı diye soruyorum da. Arkadaştan da duydum 10 tanesi 45 TL imis. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
PSI Bant diye bir şey var. İstersen nette araştır. Mide bulantısının olduğu noktaya basınç yaparak bulantıyı kesiyor ve rahatlatıyor. Bana da bir doktor önerdi kullanıyorum. Çok memnunum. İnşallah ilaç kullanmana bile gerek kalmaz canım.Arkadaşlar merhaba 10 haftalık hamileyim. 2 haftadır hastanede yattım. Ama hala geçmedi mide bulantım. Siz hangi ilaçları kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?