Hamilelikte hasta olmak..

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.142
133
34
Güzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte. Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim

Çok geçmiş olsun, bende hamileliğimin 6. haftasında çok kötü hastalanmıştım. Ilık süt ve bal için, doktorum pastil kullanabileceğimi söylemişti ama naneli olmasın c vitaminli pastiller var onlardan öneririm boğazı yumuşatması için. Yine ılık su ve limon sıkıp içebilirsiniz. En güzeli dinlenmek tabii ki bu süreçte. Bol meyve yiyin

Geçmiş olsun canım doktora git mutlaka rahatlayacağın ilaçlar vardır bende bayağı hasta olmuştum 7-8 haftalıkken bi sürü ilaç verdi doktorum
Ateşim en son 39 u görmüştü

Dr ye git mutlaka sadece gebelere yapılan serum var rahatlatır eteşin düşer..

Geçmiş olsun canım doktora git mutlaka rahatlayacağın ilaçlar vardır bende bayağı hasta olmuştum 7-8 haftalıkken bi sürü ilaç verdi doktorum
Ateşim en son 39 u görmüştü
Sanada çok geçmiş olsun kuzum.. Okadar yükselmedi henüz ateşim ama boğazlarım fena. En iyisi doktora gitmek ama ne olursa olsun korkuyorum ilaç kullanmaktan.

Sanada çok geçmiş olsun kuzum.. Okadar yükselmedi henüz ateşim ama boğazlarım fena. En iyisi doktora gitmek ama ne olursa olsun korkuyorum ilaç kullanmaktan.
Boğaz enfeksiyonu maalesef çok ateş yapar canım hiç bekleme doktorun tavsiyesiyle kullandıktan sonra korkma ilaç kullanmaktan allah şifa versin

hamile olmaniz ilac kullanmaniza engel degil. hamilelikte de kullanilacak ilaclar var. hatta bazi hastaliklarda kullanmamaniz bebek ve sizin icin daha zararli. kesinlikle doktora gidin

hamile olmaniz ilac kullanmaniza engel degil. hamilelikte de kullanilacak ilaclar var. hatta bazi hastaliklarda kullanmamaniz bebek ve sizin icin daha zararli. kesinlikle doktora gidin
Anladım canım çok teşekkür ederim o zaman ben bir an önce doktora gideyim..

Bende o haftalarda hastalandim canm ilacsiz zor geciyo ama bogazini scak tut ihlamur fln ic bide ben bademciklerim sistiginde hep eczanede kucuk kutuda yesil renk satilan s*nli merhem alir surerim sdce bademcik kismina. Aklinda olsun. Ilik dus al dinlen gecmis olsun ben 1 haftada atlattim

Teşekkür ederim canım deneyeceğim.. İnşallahbende bir an önce atlatırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…