Doğuma Hazırlık Hamilelikte hemoroid sorunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blaablaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2019
5
1
16
28
Şuan 34 haftalik gebeyim şu ana kadar hep normal doğum istedim ama basur sorunum çıkınca kafam karıştı. Hem sancıyı çek hemde doğum sonrasi basur acısı çek en iyisi sezeryan olur sadece dikis agrisi cekerim diye düşündüm. Bugün muayene oldum cerraha oda normal doğumda ıkınmadan sezeryandada kabizliktan dolayi basurun ilerleyeceğini söyledi ve şuan da bi tedavi uygulayamam dedi krem verdi Sizce ne yapmaliyim

Tabi ki basuru yok edeceksin ve normal doğuma gireceksin. Basur için kuşburnu çayı demleyip çayını içeceksin, poşetini yakmayacak sıcaklıkta basura kompres edeceksin. Düzenli bir şekilde yaptığında, geçecektir.

Çok ciddi komplikasyonlara gelmediği sürece, normal doğumu seçmelisin, sezaryan deyip geçilmemeli, dezavantajları, sorunları, ağrıları çok, iyileşmesi süresi uzun sürer.

Bende gebeyken hemoroid oldum ama normal doguma engel demediler
Daflon hap ve kortos krem kullanıyordum
He farklı sebeplerden sezeryan oldum o ayrı

Tabi ki basuru yok edeceksin ve normal doğuma gireceksin. Basur için kuşburnu çayı demleyip çayını içeceksin, poşetini yakmayacak sıcaklıkta basura kompres edeceksin. Düzenli bir şekilde yaptığında, geçecektir.

Çok ciddi komplikasyonlara gelmediği sürece, normal doğumu seçmelisin, sezaryan deyip geçilmemeli, dezavantajları, sorunları, ağrıları çok, iyileşmesi süresi uzun sürer.
Mutlaka denicem umarım geçer ve cesaretim gelir yeniden normal doğuma girerim.

Sezaryenden sonra hemoroid de bir ilerleme oldumu peki
Kortosu bıraktım kullanmıyorum artık
Daflon a devam ediyorum
Benimkinin ödemi bu ilaçlar yüzünden inmişti hala öyle parca kaldı
Buarada dogum yapalı 35gün oldu henüz kaybolmadı ama artmadıda

Kortosu bıraktım kullanmıyorum artık
Daflon a devam ediyorum
Benimkinin ödemi bu ilaçlar yüzünden inmişti hala öyle parca kaldı
Buarada dogum yapalı 35gün oldu henüz kaybolmadı ama artmadıda
Umarım tamamen geçer. Hayırlı olsun bebisin.

Back
X