Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kızımda toplam 14 kilo aldım. 65 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim. 6 ayda 15 kilo gitti. Düzenli beslenme egzersiz derken bir kaç kilo daha gitti. Şimdikine 61 kilo ile hamile kaldım. Ilk 2 ay hiç kilo almamaya özen göster sonraki aylarda 1 maksimum 2 kilo alabilirsin ayda diyordu.
Ben kızımda toplam 14 kilo aldım. 65 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim. 6 ayda 15 kilo gitti. Düzenli beslenme egzersiz derken bir kaç kilo daha gitti. Şimdikine 61 kilo ile hamile kaldım. Ilk 2 ay hiç kilo almamaya özen göster sonraki aylarda 1 maksimum 2 kilo alabilirsin ayda diyordu.
[QUOT
Nr kadar özen gösterirsen göstet hamilrliğimn başndan beri dikkat etmeme tağmen 10 kilo aldm yeme içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorm. Kesinlkle bünyeylr alakalı sanrm