Periper89 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 449 168 23 35 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Periper89 #1 Kızlar canım acaip hurma çekiyo ama dediler ki yersen rahim kasılmasi olur tehlikeli doğrumu?
gozdefat26 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Eylül 2014 1.263 891 123 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Periper89 #2 Periper89 .!.: Kızlar canım acaip hurma çekiyo ama dediler ki yersen rahim kasılmasi olur tehlikeli doğrumu? Genişletmek için tıkla... Saçma bende hamile kaldığımdan beri yiyorum 14haftalıgım hiçte bişey olmadı aksine faydalı hurma abartmamak şartıyla
Periper89 .!.: Kızlar canım acaip hurma çekiyo ama dediler ki yersen rahim kasılmasi olur tehlikeli doğrumu? Genişletmek için tıkla... Saçma bende hamile kaldığımdan beri yiyorum 14haftalıgım hiçte bişey olmadı aksine faydalı hurma abartmamak şartıyla
E Ezgimert06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 66 14 38 32 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Periper89 #3 Ben söyle duymuştum hamileligin ilk zamanları tehlikeliymis son aylarda yiyin doğumu kolaylaştırır diyolar ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem 6 aylik hamileyim ilk zamanları yedim çok fazla olmamak kaydıyla çok şükür benim bi sıkıntım olmadi
Ben söyle duymuştum hamileligin ilk zamanları tehlikeliymis son aylarda yiyin doğumu kolaylaştırır diyolar ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem 6 aylik hamileyim ilk zamanları yedim çok fazla olmamak kaydıyla çok şükür benim bi sıkıntım olmadi