Hamilelikte huzursuz bacak sendromu

BAM94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
1.380
1.573
133
30
Kızlar 9 haftalık hamileyim yıllardır huzursuz bacak sendromum var son 15 gündür bacak ağrılarım hergün var uyutmuyor beni yaşayanlar ne yaptı nasıl başa çıktı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

beni géceleri bulur..kalkar soguk su tutarım.
gündüzde ofiste masa basi cok kalmissam hareketsizlikten olur kalkar yürürüm.

beni géceleri bulur..kalkar soguk su tutarım.
gündüzde ofiste masa basi cok kalmissam hareketsizlikten olur kalkar yürürüm.
Önceden işe yarıyodu ama şimdi pek yaramıyor su tutmak uzanmamla başlıyo hemen

Bende de hamilelikte başladi, oncesinde yoktu.bir kaç haftadır da geçti şimdi. Ama ilk 5 ay çok çektim. Hic bir cozum bulamamıştım. Su tutuyorum olmuyor, masaj yapiyor eşim geçmiyor, gün içi yürüyorum yine yok, saatlerce uyutmadi beni aylarca. Durduk yere nasıl geçti bilmem.

Benim maalesef kronik rahatsızlığım teyzemde de var genetik yani her gece ağrım olmuyordu uykumdan uyandırdığı zamanlar bile oldu da şimdi her gece oluyo bu gece yataktan kalkmam bile çare olmadı devam etti şuan sağ bacağımda basınca acı hissediyorum kramp gibi

Geçmiş olsun , benimde kronikleşti ve iki ay önce bir bantla tanıştım çok şükür geçti , annemde , kızımda da vardı , bizde genetik sanırım ama onlarda artık geceleri huzurlu uyuyor ve güne dinç enerjik ve uykumuzu almış bir şekilde başlıyoruz çok şükür :)

Bende magnezyum içiyorum çok rahat ettim kokusu tadi pek hoş değil ama artık o kadarına da katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…