Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu..YARDIM

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
323
Merhaba kızlar ... 6,5 aylık hamileyim ve idrar testimde :
1,2 lökosit
3,5 epitel
Az bakteri görüldü yazıyor, ve doktorum antibiotik verdi . Sizce bu sonuçlar korkulucak sonuçlar mı ? Buna benzer bir durumla karşılaşan hamişler varsa yazsınlar lütfen , tedirginim..
Kaç gün antibiotik almam konusunda doktorum birşey söylemedi . Sizce ortalama kaç gün ilaç kullanıp tekrar test yaptırmalıyım.

7 haftalik hamileydim.

İdrar testimde 44 lokosit goruldu.

İdrar kulturumde ise 75000 ureme oldu:)

Aksef diye bir antibiyotigi 5 gun sabah aksam kullandim mis gibi olduk simdi:)

7 haftalik hamileydim.

İdrar testimde 44 lokosit goruldu.

İdrar kulturumde ise 75000 ureme oldu:)

Aksef diye bir antibiyotigi 5 gun sabah aksam kullandim mis gibi olduk simdi:)

Cnm benim tahlilim bence çok kötü degil.. ama nedense antibiotik verdi ve 4 gündür kullanıyorum ( 26 haftalk hamileyim) bol bool su içmeye çalışıyorum. Idrar kültürü istemedi doktor ama testi tekrarlatmak için gittigimde kültür de isteyicem bu defa. Umarım degerlerim daha kötü çıkmaz çünkü agrım oluyor -mesanede rahimde, baskı hissediyorum .

Benm de lökosit bol yazıyordu.Bir şase verdi onu kullandım.Travazol diye bir krem kullandım.Bol su içmeli,çamaşırı sıklıkla değiştirmeli,nemli tutmamalısın dedi.
Karnıma ağrılar giriyordu.Geçti şükür

Benim o kadar yuksek olmasina ragmen zerre kadar rahatsizligim yoktu sadece akintilarim vardi ilaci ictikten sonra kesildi muhtemelen enfeksiyondanmis akintilar ben hamilelikten saniyodum

Benim o kadar yuksek olmasina ragmen zerre kadar rahatsizligim yoktu sadece akintilarim vardi ilaci ictikten sonra kesildi muhtemelen enfeksiyondanmis akintilar ben hamilelikten saniyodum

Evet bende agrılarımı normal agrı zannetmiştim ama hafif iltihaplnma olmuş malesef... şu an da agrım var karnımın alt kısmında ama bu agrı neyle alakalı bilmiyorum yani hamilelikten de olabilir bence.

of benim de agrılarımım gecmesi gerekiyor sonuçta ilaç kullanıyorum. Benim bu agrılar normal hamilelikten mi acaba, buyuyen rahim ,buyuyen bebek , mesaneye baskı, sık idrara cıkma ,gaz sancısı gibi şeyler de olabilir bence .,..cünkü benim bu degerlerle bukadar cok agrı olması normal gelmiyor bana .... oofff

26. Haftaya girmissin aslinda hamileligin yaptigi ahri cesitlerini cozmussundur gibi dusunuyorum. İdrar yolu enfeksiyonu agri yapabiliyormus evet bende olmamisti ama... ilaci ne zamandir kullaniyorsun?

26. Haftaya girmissin aslinda hamileligin yaptigi ahri cesitlerini cozmussundur gibi dusunuyorum. İdrar yolu enfeksiyonu agri yapabiliyormus evet bende olmamisti ama... ilaci ne zamandir kullaniyorsun?

İlacı 4 gündür kullanıyorum sabah akşam. Hamilelıgım boyunca oyle çok bi agrım olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…