Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu

fftmaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
13
2
6
33
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim.Hamileliğin başından beridir Progestan fitil kullanıyorum.Progestan fitil kaşıntı yapar mı acaba?Ara ara kaşıntım oluyordu.Doktoruma kaşıntı olduğunu söyledim.Şaşe ve travazol krem verdi.Şaşe işe yaramadı.Travazol kremi dün ilk sürdüğüm gün aşırı yanma ve kaşıntı oldu.Bugün genital bölgede sızlama da var.Kreme hala devam ediyorum.Acaba Progestan mı yapıyor öyle.Yoksa doktoruma tekrar söylemeli miyim?

Progestan yapmaz, sanmıyorum
Tam.idrar tahlili verin aile hekimine. Test sonucu ile doktora görünün. Enfeksiyon gebelikte büyük risk

Progestan ilacın perspektifinde kaşıntı yapabilir diyor ama 7 haftalıkken gittiğimde idrar testinde herhangi bir sorun çıkmadı

Progestan ilacın perspektifinde kaşıntı yapabilir diyor ama 7 haftalıkken gittiğimde idrar testinde herhangi bir sorun çıkmadı
Uzerinden haftalar gecmis, ben 2-3 haftada bir tam idrar tahlili yaptırıyorum ve arada 1 kez cikti. Bilemezsiniz ki? Garantisi mi var 7.hafatda temiz çıktı 11 de olmayacağının

Yarın sabahtan sağlık ocağına gideceğim ilk 3 ay fitil ya da antibiyotik önerilmiyor diye biliyorum.Şuan zaten travazol krem kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…