6+4 haftalık hamileyim. Gebeliğimi öğrenmeden önce mantarım vardı. Gebeliğimi öğrendikten sonra da bir süre devam etti gibi. Ara ara akıntıya karışık çok hafif sarı bir akıntı geliyor. Birkaç gün önce özelde takibe başladım gebeliğim için o ara doktoruma da söyledim durumu. İdrar yolu enfeksiyonun varsa bile şu an bunun için hiçbir şey yapamayız çünkü bebek henüz çok küçük böyle akıntıları da bekleriz zaten olabilecek şeyler bunlar dedi. Devlette verdiğim idrar tahlillerime baktı iyi tüm sonuçlar dedi, idrar kültürü istedi o da temiz çıktı. Benim enfeksiyonum var mı yok mu şu an çözemiyorum. İki gündür de çok açık renkte sarı akıntı geliyor. Başına gelen var mı ne yapabilirim ilaç da kullanamıyorum bu enfeksiyon mu sonuçlar da temiz ama fizyolojik bir şey mi
Tahliller temizse doktor sıkıntı gormediyse problem yapma, zaten gebelikte akıntı artar. Yeşile dönerse doktora danisirsin, ekstra kaşıntı koku olursa da danisirsin, onun dışında rahat ol normal süreçler bunlar
Tahliller temizse doktor sıkıntı gormediyse problem yapma, zaten gebelikte akıntı artar. Yeşile dönerse doktora danisirsin, ekstra kaşıntı koku olursa da danisirsin, onun dışında rahat ol normal süreçler bunlar
8+3 üm vajinamda bir ağrı zonklama ve çişim gelince karın ağrım oluyordu. İdrar testimde biraz enfeksiyon çıktı. Doktor antibiyotik vermek istemediğini bol su içmem gerektiğini söyledi. Günde en az 3 lt. Çok şükür geçiyor. Akıntım hep vardı. Sizde bol bol su için. Geçmiş olsun
8+3 üm vajinamda bir ağrı zonklama ve çişim gelince karın ağrım oluyordu. İdrar testimde biraz enfeksiyon çıktı. Doktor antibiyotik vermek istemediğini bol su içmem gerektiğini söyledi. Günde en az 3 lt. Çok şükür geçiyor. Akıntım hep vardı. Sizde bol bol su için. Geçmiş olsun