hamilelikte idrarda kan?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
arkadaslar sabah idrar testi verdim saglik ocaginda. idrarimda 4 eritrosit cikti.yani kan hucresi.basiniza geldimi bole bisi.bebege zarat verirmi .doktor iki uc gun sonra yinele testi.dedi.baska.bsi.demedi.korkuyorum

Can'ım bebeğin suyu yeterliyse bişey olmaz . Ama enfeksiyon erken doğum riski içerir. En az 3 litre su içmelisin ve antibiyotik kullan mutlaka doktorun yazar zaten. Çok su içip tuvalete çıkarsan iltihabı atarsın Can'ım. Ama gebeliğin başındasın kolay atarsın inşlh. Bana 32. Haftada Bi yapıştı enfeksiyon doğurduğum güne kadar antibiyotik kullandım

Can'ım bebeğin suyu yeterliyse bişey olmaz . Ama enfeksiyon erken doğum riski içerir. En az 3 litre su içmelisin ve antibiyotik kullan mutlaka doktorun yazar zaten. Çok su içip tuvalete çıkarsan iltihabı atarsın Can'ım. Ama gebeliğin başındasın kolay atarsın inşlh. Bana 32. Haftada Bi yapıştı enfeksiyon doğurduğum güne kadar antibiyotik kullandım
tesekkur ederim.doktora hemen gitmemmi lazim yoksa haftaya gitsem olurmu.yani aciliyeti varmi sizce.su iciyorum ogrendigm dkdan beri. insallah gecer yaaa :(

Akıntın idrarda yanma kesik kesik idrara çıkma varsa bekleme. Ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum testte çıktıysa sadece

Back
X