Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba.. prospektüsünde hamilelerde kullanılamaz ibaresi net olarak yazıyorsa doktorun bunu sana vermiş olamaz canım. ilacı kullanma ve doktoruna tekrar sor.
Valla cok acik bi sekilde oyle yaziyor ve doktorum bana bu hapi vermis receteye bakmasam icsem belkide allah korusun bikere bakmadan ictim diye suan pismaliktan ölüyorum
Valla cok acik bi sekilde oyle yaziyor ve doktorum bana bu hapi vermis receteye bakmasam icsem belkide allah korusun bikere bakmadan ictim diye suan pismaliktan ölüyorum
olsun canım sonuçta bilmiyordun, nerden bileceksin.. git göster bu ne diye.. bir şu acilden geri döndürülen hamilesin müdahale edemem diyen doktorlar ve diş hekimleri, bir de na böyleleri benim sinirimi çok bozuyor..
Allahimdan dilerim bilerek vermistir yani bi sakincasi olmayacagini bildgi icin eger ki ezbere verdiyse ve ben bakmasam içsem yikarim orayi canla oynamak bukadr basitmi ya allahim sen boyle sorumsuz doktorlardan beni ve cumlemizi korusun insallah amiiinn
Canım sen yinede sor ama gebelerin kullanabiliceği ilaçlarda da gebeler kullanamaz yazıyor.
Sana verilen ilaç vitamin sanırım.
Sen yinede sor için rahat etsin.