Hamilelikte ilişki nasıl olmalı kızlar

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Kızlar 1 aylık hamileyim ama ilişki nasıl olmalı sizce ilk gebeliğim bilmiyoduk dün ilişkiye girdik ama tehlikeli midir sizce doktora dün gitmiştim bu konu hakkında hiçbir şey söylememişti

Kızlar 1 aylık hamileyim ama ilişki nasıl olmalı sizce ilk gebeliğim bilmiyoduk dün ilişkiye girdik ama tehlikeli midir sizce doktora dün gitmiştim bu konu hakkında hiçbir şey söylememişti
Genelde doktorlar ilk 3 ay önermiyor. Benim de ilk 3 ay ara vermemizi istedi şu an 5 aylık hamileyim ilişki yaşıyoruz herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum :) bir de ilişkide korunulması gerekiyormuş diye duydum

Genelde keseyi görene kadar yasak. İlk 3 ay ilişki yaşamayın diyen doktorlar da var. Bir sıkıntı yoksa (kanama, plansentanın rahim ağzında ya da yakınında oluşu vb.) Aksiyonsuz yaşanabilir ama enfeksiyona yakalanmamak için kondom kullanın.

Biz ilk günden beri bir ara lekelenmem olduğu dönem hariç hiç ara vermedik. Sadece pozisyon çeşitliliği azaldı ister istemez doktor bir risk görmedikçe sıkıntı yok aksine iyi bile olduğu soyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…