- 18 Aralık 2019
- 1.024
- 984
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay düşük riski nedeniyle ilişki yasaktır canım keşke doktoruna sorsaydın. Kontrolüne kadar dinlen ayağa kalkma. Büyük ihtimal ilaç takviyesi verilecektir 12. Haftana kadar da uzak dur ilişkiden.merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim daha önceki ilişkilerimizde hiç kanama olmamıştı ama bu sefer pembe bi akıntı geldi çok endişelendim yarın doktor randevum var ama zaman geçmiyor korkuyorumböyle bi durum yaşayan var mı bebeğime bir şey olmuşmudur?
aynen banada dediBir tek bana mı doktorum ilk 3 ay yüksek düşük ihtimali ve enfeksiyon ihtimali sebebiyle ilişki yok dedi?
Özellikle ilk haftalarda bu tarz durumlar varsa daha da dikkatli olmak gerekiyor. Ben 12. Haftamı bitirdim bebek yerinde her şey normal görünüyor ama hala kanamam var tuvalet dışında yerimden kalkamıyorum hala. Umarım sağlıklı geçer hamileliğiniz güzelce alırsınız çocuğunuzu kucağınıza. Doktorun tavsiyelerine dikkat etmek lazım çok.Benim kesem aşağıdaymış düşük riskinden dolayı artık yasakladı doktor. Kanamanın sebebide kesenin altta olmasıymış daha koyu leke endişe sebebiymiş olursa haber ver dedi ama çok şükür hiç olmadı. İhtiyaçlar dışında ayağa kalkmayı yasakladı şuan istirahatteyim perşembe tekrar randevum var bakalım ne diyecek![]()
Başta böyle bi durum olmadığı için bilemiyorduk tabi, şimdi kese görünüp durum netleşince ortaya çıktı. Sizinde başta kesenin altta olma durumu var mıydı yoksa tek şikayetiniz kanama mı? Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size deÖzellikle ilk haftalarda bu tarz durumlar varsa daha da dikkatli olmak gerekiyor. Ben 12. Haftamı bitirdim bebek yerinde her şey normal görünüyor ama hala kanamam var tuvalet dışında yerimden kalkamıyorum hala. Umarım sağlıklı geçer hamileliğiniz güzelce alırsınız çocuğunuzu kucağınıza. Doktorun tavsiyelerine dikkat etmek lazım çok.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBaştan doktor uyarmadıysa tabi ki bilemezsiniz normal. Benim kesenin yerleşimi ile ilgili bir problemim olmadı hiç ağrı sancı hiçbir belirti olmadan kanamam başladı hala da onunla uğraşıyorum malesef.