Hamilelikte ilişki sonrası kanama

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
30
19 haftalık hamileyim. Cinsel ilişki sırasında kanamam oldu. Doktora gittim bebekte sıkıntı yoktu çok şükür. Açılmam da yoktu. On gün dinlenmem gerekiyor. Kanamam az az devam ediyor. Aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu sıkıntı oldu mu devamında? Moralim çok bozuldu yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba zorlanma olduysa vajina yolu yaralanmis olabilir bolca dinlenin ve bol su icin bir sure ilisliye ara verin gececektir

Benim de 14.haftamda oldu. Sabah uyanınca günlük ped e geçen kan gördüm. Silince de biraz kahverengi kan gelmisti. Hemen gidip uzandım dinlendim o gün. Eğer devam etse doktora gidecektim ama etmedi. Kan zaten muhtemelen gece gelmiş bitmiş. Sabah ayağa kalınca çok az geldi sonra tamemen kesildi. Bir iki hafta ara verdik. Sonra daha kontrollü tekrar başladık birşey olmadı.

Bende de kesildi gibi şimdi bakalım Cuma genel kontrolüm var. Çok teşekkürler yorumunuz için

Benim ilk iki ay böyleydi ilişkilerden sonra oluyodu şimdide ağrım oluyo hastalaniyorum kanamam yok ilişkiyi azalt ben öyle yapıyorum daha rahat geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…