Hamilelikte İliski

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba Kızlar . Bugün doktora gittim ve bebeğini gördüm hamdolsun. Doktora eşimle ilişkiyi sordum ve sen de sorun olmadığı sürece sorun yok dedi ama yinede çok korkuyorum zaten bebisi görene kadar 1 aya yakındır olmuyorduk. Ne yapmam lazım bişey olurmu sizce?

Dr yasak koymadiysa bsy olmaz. Banada yasak koymadi ama 1kez yaptik hamilelik suresince. Ben zor iliskiye girdigim icin boyle oldu. Dr un dedigi gibi sorun yasamiyosan bsy olmaz bencede

hamilelik boyunca ilişkiye girme işini rafa kaldırırsanız sonradan karı koca ilişkiniz cidden zarar görür. bebeğe bişi olmaz ama arası soğuyan karı kocaya çok şey olur.

Eşine güveniyosan hiç birşey olmaz biz 7 aydır yapmıyoruz çünkü ikimizde bebeğe zarar vermekten çok korkuyoruz 5 dk lık zevk için erken doğurursam oda bende kendimizi affetmeyiz çünkü insanlar neler yaşıyo kaza geçiriyo yanıyo yıllarca birbirlerine o anlamda yanaşamıyo 9 ay nedir ki sonra bol bol vaktin olur zaten tabi başka yöntemlerlede tatmin edebilirsin herkesin kendi fikri

İlk 3 ay riskli diye biliyorum. Çok dikkat etmek lazım.

Oğlumda bizim bir sıkıntımız yoktu ama eşim şimdi kız oldugumdan mıdır nedir yaklaşmaya cekiniyor. Ben yanaşıyorum. Onda da kendimizi avutuyoruz. Hemsireyle konuştum, iyice ayrıntılı anlattım. Ben kendimi garip hissediyorum dedi. Okumus sağlık sektöründen de bir insan olduğu halde vajinal birlikteliğin çocuga zarar verecegine.inanıyor.belli.

Ama sonucta cinsel.gerginlik diye bir durum.var. sağlık.olarak.bir.engelimiz.yokken, e benim de isteksizliğim yok ve ihtiyac hissediyorum. O yanasmasa da psikolojisi etkileniyor gibi. Çünkü sonuc olarak bu da bir ihtiyaç ikimiz icin.

İlk 3 ay ve son haftalar hariç pek bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Yaratacak olsa doktor uyarır zaten. Benim ilk aylarda düşük tehlikem olduğunda ilişki yasaktı mesela.

Nurmusa merhaba takvime gore 10. Haftada gorunuyorsunuz bebeginizi yeni mi gordunuz acaba? Gec dollenmeden dolayi mi oldu ben henuz görmedigim icin merak ettim

En başından en sonuna kadar bi sıkıntı yaşamadık. Hiç de cinsel perhiz yapmadk
Sağlık sorunu da yoktu o yönden de rahattım.
Doğuma yakın hatta ben zorluyodum doğum kolay oluyormş diye okumuştum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…