Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bir sorum olacakti hamile oldugunuzu ogrendiginizde ilk hangi haftada iliski oldu ben 6 haftalik hamileyim iliskiden sonra vajinada yanma oldu pisman oldum sonradan
Insallah bir sorun olmaZ
3 haftalikken ögrendik hamileligimi ama hic ara vermedik. Doktor aksini söylemedigi sürece bi zarari da yok zaten. Doktoruna sor yanma oldugunu da söyle. Belki mantar falan olduysa yanma ondan olabilir. Hamilelerde mantar daha cabuk olabiliyo
Kizlar bir sorum olacakti hamile oldugunuzu ogrendiginizde ilk hangi haftada iliski oldu ben 6 haftalik hamileyim iliskiden sonra vajinada yanma oldu pisman oldum sonradan
Insallah bir sorun olmaZ
Bence bebek yerlesinceye kadar ara ver canım. Ne olur ne olmaz. Ben ilk gebeligimde 6 haftalikken ilişki sonrası kan geldi ve bir daha kesilmedi. 7. Haftada düşükle sonuçlandı Rabbim kimseye yasatmasin
Bence bebek yerlesinceye kadar ara ver canım. Ne olur ne olmaz. Ben ilk gebeligimde 6 haftalikken ilişki sonrası kan geldi ve bir daha kesilmedi. 7. Haftada düşükle sonuçlandı Rabbim kimseye yasatmasin
3 haftalikken ögrendik hamileligimi ama hic ara vermedik. Doktor aksini söylemedigi sürece bi zarari da yok zaten. Doktoruna sor yanma oldugunu da söyle. Belki mantar falan olduysa yanma ondan olabilir. Hamilelerde mantar daha cabuk olabiliyo
Insallah bir sorun olmaZ
Keske doktorunuza danışıp öyle yapsaydiniz. Benim doktorum da ilk öğrendigimde acı ve kanama olmadigi sürece devam edebilirsiniz dedi bizimki hamilelikten önceki gibi devam ediyor. Ama kişiden kisiye degisebilir siz doktorunuza sormadan bi daha iliskiye girmeyin bence
enfeksiyon geçirmiştim ben fitil ile düzelmişti doktora göründün mü canım?. eğer doktor ilişkiye izin verirse tabi ki yapılır ama korunmakta önemli tabiki :)