Hamilelikte ilk ayda regl olunur mu?

gunel21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
46
7
1
26
Merhaba araniza yeni katildim merak etdiyim bir konu var Hamile oldugu halde regl olan var mi hic?

Var arkadaşım bir arkadaşım 2.5 aylıkken öğrendi birimde inanmayacaksınız ama 6 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu

Peki hiç idrar testi yapmamış mıydı
Bekledikleri ve istedikleri bir gebelik değildi ikisininde Hele 6 aylık öğrenen arkadaş boyun fıtığı için emara girmiş ilaçları kullanmış tekrar adet oluyorum sanmış kanaması durmayınca neden kanama yaşıyorum uzun sürdü bu sefer diye gitmiş öyle öğrenmiş hala şokta

Yani test yapmadıkları için geç farkettiler ikiside , teşekkür ederim cevabiniz için

Bazı kadınlar hamile olmalarına rağmen 9 ay boyunca regl olabiliyorlar.

Merhaba araniza yeni katildim merak etdiyim bir konu var Hamile oldugu halde regl olan var mi hic?
Normal şartlar altında hayır hamilelikte hiçbir ayda regl olmazsınız. Gebeliğin bilinen ilk belirtisi adet gecikmesidir. Yine de siz regl olmanıza rağmen gebelikten şüpheleniyorsanız idrar testi yapın, mutlaka netlik kazanır…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…