Hamilelikte iltihaplı romatizma

Senay0788

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
7
0
1
36
Merhabalar herkese benim derdim aslında biraz moral bulmak 11 haftalık hamileyim maalesef iltihaplı romatizma gibi bir hastaligim var tedavi gordum her ne kadar tedavisi olan bir hastalık olmasa da fakat hamilelikle beraber tekrar atağa geçti elime koluma ayagima dizime vuruyor ağrı şişlik çekilmez bir hal aliyor.Bebegimi korumak için surekli dua ediyorum çok korkuyorum ilk hamileligim nolur dua edin bu süreci atlatayım.Dunyanin neresinde kim şifa istiyorsa Rabbim safi isminin hurmetine şifa versin.hergun bugün nerem acicak diye uyanmaktan yoruldum inşallah geçer bu günler

Allah yardım etsin canım . Eşimde o hastalık var bilirim ne zor ne iller bir şey . Biz artık ilaçtan ziyade bitki kürleri ile iyileşme sağladık ama hamilelikte bitki çayları zararlı sanırım . İnşallah sağ sağlim ağrısız sızısız bebeğini kucağına alırsın .

Allah yardımcın olsun. Bebegini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Aktarlarda bununla ilgili karışımlar bulunurmu hem sana hem bebeğine zarar vermeyecek.

Bende hamileliğimde öğrenmiştim iltihaplı romatizma olduğumu Ama ben üç kez bebek kaybettiğim için pıhtılaşma da çıktı kansulandırıcı iğne kullanıyorum o iğne çok rahat ettirdi hiç ağrım yoktu Ve Doğumdan sonra değerlerim sıfıra inmişti 11 ay önce Doğum yaptım şimdi yine çıkmış değerler

Amin Allah razı olsun Sadece kuşburnu çayı iciyorum iyi geliyo diyorlar inşallah geçer bu günler bebeğimi dogurayim sağlıkla ondan sonrası kolay şimdi elim kolum bağlı

Allah yardımcın olsun. Bebegini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Aktarlarda bununla ilgili karışımlar bulunurmu hem sana hem bebeğine zarar vermeyecek.
Belki vardır ama insan korkuyor bisey içmeye 12. Haftadan sonra ilaç kulkanabilicem sanırım çok sagolun duaniz için insan bazen çıkmaza giriyor

Sizede çok geçmiş olsun ne güzel bebeğinizi almissiniz kucağınıza inşallah bana da nasip olur Rabbim hiçbir hastalığı dermansız yaratmamış aslında arayıp bulmak lazım hele şu doğumu atlatayim hacamat felan yaptırmayı dusunuyorum bu hastalığa faydası varmış araştırdım ama henüz 11. Hafta dayım nasıl geçecek bu günler bilmiyorum

Ben söylemezsem içim rahat etmeyecek romatizmada pıhtılaşmaya yatkınlık oluyor kan değerlerinizi sık sık kontrol ettirin ve gebeliğin haftasına uyumlu olup olmadığını dr sorun her kontrolde ve mümkünse bir perinatolağa gidin romatizma olduğu için dikkatli takip edilmesi şart

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…