Hamilelikte işlerinizi nasıl planlıyorsunuz?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
32
kızlar merhmaba
Sizlere danışmak istedim. 13 haftalık hamileyim.
Bugün doktora gittim en son geçen hafta kanamam olmustu cok az. Doktor herhangi bir kanama alanı görmedi ultrosonda. Ama yinede tedbirli olmakta fayda var gibisinden progestanı 2 ye çıkardı.

Doktor evde iş yapıyosun çalışıyomusun falan dedi.
Çalışıyorum masa başı işim. Eve gelincede yemek vs şeyler yapıyorum.
Haftada bir eşim süpürüyor ben vileda ile silip tozları alıyorum. Böyle bi rutin oturttuk.

Riskli olan hamileler sizler nasıl hallediyosunuz bu işlerinizi. Bunlar çokta zorlamaması gereken işler diye düşünüyorum ben.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Benımde kanamam vardı çok az leke tarzı .
Doktorum işimi sordu. benımde masa başı ozaman rapor yazmıyorum dedi .
Eve gidince direk yat dedi .
Şuan eve gelirgelemz yatıyorum .
Bir namaz birde wc ye kalkıyorum .
Yemeği ev işlerini şimdilik eşim hallediyor.
Tehlike geçince büyük ihtimalle süüpürge yapar bende etrafı toplayıp silerim ..

32.haftadayim daha bir ay öncesine kadar lekelenmelerim oluyordu ultrasonda da hep kanama alani gozukuyordu. Isim surekli ayakta olmamı gerektirdiği icin evde süpürge vs dahil hicbir is yapmadım hala da yapmıyorum. Sadece yemek ve ufak tefek toparlamalae yapıyorum. Fazla ayakta kalmamaya çalışın muhakkak evde dinlenin. Ilk haftalarda doktorum bebek sağlıklıysa her turlu tutunur cok da kendini kasma 7 24 yatmana gerek yok derdi. Bu haftalara kadar geldik cok sukur. Ama tedbirli olmakta fayda var.

Benımde kanamam vardı çok az leke tarzı .
Doktorum işimi sordu. benımde masa başı ozaman rapor yazmıyorum dedi .
Eve gidince direk yat dedi .
Şuan eve gelirgelemz yatıyorum .
Bir namaz birde wc ye kalkıyorum .
Yemeği ev işlerini şimdilik eşim hallediyor.
Tehlike geçince büyük ihtimalle süüpürge yapar bende etrafı toplayıp silerim ..

Allah yardımcımız olsun zor valla hele benim gibi takıntılı olanlar için daha zor

• Beğen
Reactions: H E
32.haftadayim daha bir ay öncesine kadar lekelenmelerim oluyordu ultrasonda da hep kanama alani gozukuyordu. Isim surekli ayakta olmamı gerektirdiği icin evde süpürge vs dahil hicbir is yapmadım hala da yapmıyorum. Sadece yemek ve ufak tefek toparlamalae yapıyorum. Fazla ayakta kalmamaya çalışın muhakkak evde dinlenin. Ilk haftalarda doktorum bebek sağlıklıysa her turlu tutunur cok da kendini kasma 7 24 yatmana gerek yok derdi. Bu haftalara kadar geldik cok sukur. Ama tedbirli olmakta fayda var.

Sizin baya az kalmış. Ben o haftaları görebilir miyim hala bunu düşünüyorum. Ben allahtan oturarak çalışıyorum ama yinede lekelenmeler oluyor. Değişik bu kadar ağır olmamalı diye düşünüyorum sürekli.
İnş sağlıkla kucağına alırsın :)

Back
X