hamilelikte istahsizlik

sln7171

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
3
0
1
29
Kızlar benimde size bir sorum var. Ben 7 hafta 5 günlük hamileyim bu aralar çok sık midem bulanıyor ama öyle kusma falan yok yemek diyemiyorum yemek yapmıyorum midem bulanıyor sizce normal mi? Böyle birşeyler karşılaşan var mi?

Merhaba,
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben de 14 haftalık hamileyim ilk haftalarda iştahsızlık ben de yaşadım ama merak etme geçiyor gayet normal bir durum. Az ama sık sık yemeye çalış aç kalmamalısın. Hem seni tok tutacak hem de mideni bulandırmayacak besinler yemelisin.

Hamileliğimin ilk 3 ayı boyunca kafamı klozetten çıkaramadım. Merak etme 11.-12. haftadan sonra bir şeyin kalmaz. Bu arada da mümkün olduğu kadar karnını aç bırakma. Ben o dönemlerimde bol bol galeta ve çubuk kraker yemiştim.

Bende sürekli tost çorba kraker salata katmer çörek yiyebiliyorum ama yinede mutfağa girdiği m zaman midem bulanıyor

Bende ayniyim asiri istahsizim. Birsey yiyemiyorum yedigimide meyve bile olsa cikariyorum. Ev isi vs zaten yapamiyorum tum gun neredeyse uzanip uyuyorum cok kotuyum cokk. Hersey ama hersey kokuyor. Hep boyle devam edecekmis gibi geliyor ama herkes gececek merak etme diyorlar. Insallah gecer hepimiz saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi:anneadayı:

Back
X