Hamilelikte jilet epilasyondan sonra kanama

morzurafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
3
1
1
29
Kızlar 24 haftalık hamileyim duşa girmeden önce jiletle genital bölgeme epilasyon yaptım sonra elime kan geldiğini farkettim peçeteye sildim kesik gibi kan geldi göbeğimden de göremedim duşa girdikten sonra peçeteye tekrar baktım bir şey yoktu bebeğim de hareket ediyor tekrar tekrar baktım bir şey yoktu o anlıktı sizce bir yerim mi kesildi başına gelen varmı ☹️

Korkmayın bir sorun yoktur bence. Benim genelde tahriş olup kanadığı için normal geldi bana😅 yine de bi aynayla bakın içiniz rahat etsin. Eğer su olmadan direkt jilet vurduysanız o da kanatmıştır

Korkmayın bir sorun yoktur bence. Benim genelde tahriş olup kanadığı için normal geldi bana😅 yine de bi aynayla bakın içiniz rahat etsin. Eğer su olmadan direkt jilet vurduysanız o da kanatmıştır
Hiç bir şey görünmüyor bakmak için biraz geciktim sanırım hareket etmesi içimi rahatlattı sadece 🙄

Hiç bir şey görünmüyor bakmak için biraz geciktim sanırım hareket etmesi içimi rahatlattı sadece 🙄
Bir şey olmamıştır korkmayın. Büyük ihtimal jilet hafif kesmiştir. Bebekle ilgili bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum zaten hareket de etmiş

Back
X