Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyiyms masallahİlk hamileligimde toplamda 14 kilo almıştım .simdi 31+2 günlük yaklaşık 7 kilo ile devam ediyoruz.
Benim de ilk.hamileligimve 5.ayda 7kg falan almistim bile. Cevremdeki ikinci hamilelikler genelde daha az aliyor,sorun yok bence,bunye alisiyor.Merhaba kızlar, ben 2. Bebeğime hamileyim. 21 . Haftadayım fakat sadece 1 kilo aldım. Iki hafta önce doktor muaynemde doktora söyledin, bundan sonra almaya baslarsin demisti fakat ilk hamileligimde 5. aya kadar 5 kilo almistim bile. Sizce normal mi?
Gebeliğin ilk aylarında mide bulantısı sebebiyle kusma ve düzenli beslenememe sorunu yaşayan bayanlar ilk 4-5 ay kilo almadan hatta kilo vererek geçirebiliyorlar.Bu az kilo alanlar nasil basaryo bunu ya:))
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel haftasını doldurmuş bebeğiniz. :)Bu hafta Doğum bekliyoruz kısmetse 59 la hamile kaldım hedefim 70 in üstüne çıkmamaktı, öyle de oldu tam 70 im şu anda. İlk 14 hafta kusmakla geçti 4 kilo verdim sonrasında da 3 ana 2 ara öpün şeklinde düzenli beslendim, paket gıda, abur cubur nerdeyse hiç tüketmedim. Zaten ara öğünlere dikkat edince ekstra bir şey canım istemedi