hamilelikte kac kilo aldinizz

37+1 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 3 gun sonra sezeryan oluyorum hayırlısıyla diyetisyen eşliğinde hamileliğinizi devam ettirin ben öyle yaptım
Ben şimdiden 6 kilo aldım. 58 le hamile kaldım şu an 64 üm. Doğuma 8-9 kilo almış olarak girerim diodum:( bakalım artık. Son iki ayım kaldı. Son aylar kaç kilo aldın? Çok iyiymiş aldığın kilo. Tartıda çok artarsın bebek yüzünden diolar ama bebek 2 kiloya yaklaştı en fazla 1 buçuk kilo daha alır herhalde.

Ben şimdiden 6 kilo aldım. 58 le hamile kaldım şu an 64 üm. Doğuma 8-9 kilo almış olarak girerim diodum:KK43: bakalım artık. Son iki ayım kaldı. Son aylar kaç kilo aldın? Çok iyiymiş aldığın kilo. Tartıda çok artarsın bebek yüzünden diolar ama bebek 2 kiloya yaklaştı en fazla 1 buçuk kilo daha alır herhalde.

Son ay hiç almadım ilk 4 ayda 4 kilo aldım doktordan paparayı yiyince dogru diyetisyene ve 5 ayda sadece 3 kilo aldım herseyi yedim inanın herseyi ama kızartma ve hamur işlerini sayıyla yedim sımdi en son dun olculdu bebegim 3150 gram olarak kilosu var

Son ay hiç almadım ilk 4 ayda 4 kilo aldım doktordan paparayı yiyince dogru diyetisyene ve 5 ayda sadece 3 kilo aldım herseyi yedim inanın herseyi ama kızartma ve hamur işlerini sayıyla yedim sımdi en son dun olculdu bebegim 3150 gram olarak kilosu var
Doğumda da 7 kilo gider zaten. Darısı başıma:) sağlıkla kucağınıza alın.

37+1 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 3 gun sonra sezeryan oluyorum hayırlısıyla diyetisyen eşliğinde hamileliğinizi devam ettirin ben öyle yaptım
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Birşey sormak istiyorum ikinci doğumunuz mu yoksa isteğe bağlı sezeryan mı? Bende az kilo alınırsa normal doğum olasılığı artar algısı var da o sebepten soruyorum.

Ben 51 ile hamile kalıp 60 kiloyla dogum yapmıştim ama şimdi hamile kalmadan 60 kiloyum.suan ikinciyi düşünüyorum en az bi 70le falan doğuma giderim. sanırım :)

Maalesef 25.haftada 7 kilo almış bulunuyorum..

11. Haftadayim 6.5 kilo verdim. Cok kilolu hamile kaldim uzuluyordum bi de ustune kilo alinca nolurum diye. Bulantilar istahsizlik yuzunden kilo kaybediyorum. Sonrasi ne olur bilmiyorum.

12 kilo aldim. Dogum yaptiktan 2 ay sonra 17kilo olarak geri verdim :)

26 haftadayim , ve bes kilo verdim :))

1. De -9
2.De-12-13
3.De.21 :KK43:
43 kg dum şimdi 67 kg yum 12 senede ne çok kg kalmış üstümde :(

Birşey sormak istiyorum ikinci doğumunuz mu yoksa isteğe bağlı sezeryan mı? Bende az kilo alınırsa normal doğum olasılığı artar algısı var da o sebepten soruyorum.

Merhaba ilk gebeliğim dogumum gerceklestı sezeryan tercıhım özel sebeplerden daha önce gecrılmiş ameliyatlardan dogumdan 13 gun sonra tartıldım ve hamıle kaldıgım kılomun altına bıle dusmuşum sanırım emzırdıgım ıcın guzel kılo verıyorumbu arada normal yada sezeryan için cok kılo ıyı degıl tabıkı az kıloyla daha rahat dogum yapılıyor bu arada hemşireyim

Merhaba ilk gebeliğim dogumum gerceklestı sezeryan tercıhım özel sebeplerden daha önce gecrılmiş ameliyatlardan dogumdan 13 gun sonra tartıldım ve hamıle kaldıgım kılomun altına bıle dusmuşum sanırım emzırdıgım ıcın guzel kılo verıyorumbu arada normal yada sezeryan için cok kılo ıyı degıl tabıkı az kıloyla daha rahat dogum yapılıyor bu arada hemşireyim

Gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Tabii ki çeşitli sebeplerden dolayı sezeryan olabilir, az kiloyla neden sezeryan acaba diye düşünmüştüm. Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.

Bu arada sanırım bana da diyetisyen yolları gözüktü. İlk 2 ay nerdeyse hiç almamıştım,son 3 haftada 3 kilo aldım. Daha yolun yarısında bile değilim. :KK43:
Hedefim max.10 kiloyla doğuma girmek :anneadayı:

ben ilk hamileliğimde sadece 10 kilo almıştım. ve kırkım çıkmadan eski kiloma dönmüştüm. şimdi ikinciye hamişleyim. bende hemen killo almaya başladım. ki ilkinde 4 ay hiç kilo almamıştım. ayy ne yapacağım... çok kilo almaktan korkuyorum yaaa

Back
X