- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi 10 yıldır içtiğim ki son zamanlarda 1.5 paket olarak tükettiğim sigarayı bile bıraktım ama o kahve kokusuu... o müthiş kahve kokusuuuHamileliğin her döneminde insanın canı türlü şeyler isteyebiliyor.. haliyle herşeyi kısıtlayamayabiliyoruz.. ben hamile kalmadan önce kahveyle aşk yaşayan bi insandım :)) sizlerin neler düşündüğünü merak ediyorum?
Bende içiyorum. Bir kaç günde bir denk geliyor öyle içiyorum :)Hamileliğin her döneminde insanın canı türlü şeyler isteyebiliyor.. haliyle herşeyi kısıtlayamayabiliyoruz.. ben hamile kalmadan önce kahveyle aşk yaşayan bi insandım :)) sizlerin neler düşündüğünü merak ediyorum?
Kahve çay sigara alkol beyaz ekmek tedaviye başlamadan önce hepsine bir çizik çektim kullanmıyorum arada bir bardak çay en güzel içecek ayran süt.sütle kafayı sabah akşam bulduğum doğrudur süt candir
Yoğurta yiyorum canım kendim mayaliyorum evde süt bacak ağrılarına kramplara iyi geldi.magnezyum ve decavit kullaniyirum.muz soda tüketiyorum bol bol7 kilo almış durumdayım 178 boyum şuan 82 kilodayımKemik erimesi yapıyor sit içme dedi bana doktorum o yüzden tüketmiyorum. Yoğurt yememi önermişti onu yapıyorum