• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kahve

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Hamileliğin her döneminde insanın canı türlü şeyler isteyebiliyor.. haliyle herşeyi kısıtlayamayabiliyoruz.. ben hamile kalmadan önce kahveyle aşk yaşayan bi insandım :)) sizlerin neler düşündüğünü merak ediyorum?

Ben hala içiyorum günde bir kez olmak üzere

Hamileliğin her döneminde insanın canı türlü şeyler isteyebiliyor.. haliyle herşeyi kısıtlayamayabiliyoruz.. ben hamile kalmadan önce kahveyle aşk yaşayan bi insandım :)) sizlerin neler düşündüğünü merak ediyorum?
vallahi 10 yıldır içtiğim ki son zamanlarda 1.5 paket olarak tükettiğim sigarayı bile bıraktım ama o kahve kokusuu... o müthiş kahve kokusuuu :KK22: günde 1 bardakla sınırlandırarak izin aldım doktordan ben :oops:

Bende Kahve Aşığıyım :) Hamilelikten sonra Nescafe Gold Kafeinsiz aldım, kafein olmadan problem olmuyor. Artık ona talim ediyorum 5 ay daha var :bicak:

Günde 1 fincan türk kahvesi, 1 bardak da aromalı kahve hakkım vardı hamileyken.
Ama 9 ay boyunca anca 4-5 kere içmişimdir yanında sigara aradığımdan.

ben kahve ve siğara tiryakisi olarak allahtan en çok istediğim şeye kavuşunca hepsınden vazgeçdim özlemiyormuyum özlüyorum ama içmiycem yeterki o saglıklı olsun kokluyorum kahveyi :=)

günde 3-4 fincan türk kahvesi tüketen biri olarak şuan hiç içesim gelmiyor :) kokusu bile rahatsız ediyor,herşeyin fazlası zarar günlük bir fincan tüketilebilir ;)

ahh kahve en büyük aşklarımdan biri ama haftada bir kez içiyorum sadece yarım fincan koklaya koklaya nefsimi körletiyorum.
hergün 1 koca fincan türk en az 3 tane de 2si 1 arada kahve içerken bırakmak çok zor oldu ama bebişlerimin sağlığı için yapmam gereken buydu ve bebişlerim en az 6 aylık olana kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum..

Bende kahveyi cok severdim gunde en az bir bardak icerdim :110: hamile oldugumu ogrendigimden beri iki kere ictim sutlu. Gunde bir bardak acik cay iciyorum ondan vazgecemedim. Doktorum kafein alimina dikkat et dedi sadece.

Günde 3-4 türk kahvesi ve 2 de nescafe içen biri olarak doktorum sadece günlük 1 tanesini seçerek içiyorum. İlk hamileliğimde 1 tane bile içmem yasaktı çarpıntı yüzünden.. Neyse ki hakkım var bunda

Günde mutlaka bir bardak Nescafe içen ben, hamile kaldığımdan beri içemiyorum midemi bulandırmaya başladı. Ama çaydan vazgeçemiyorum. Sabah akşam olmak üzere birer bardak içiyorum. Zararı olacağını da sanmıyorum açık içiyorum çünkü.

Bende içiyorum. Bir kaç günde bir denk geliyor öyle içiyorum :)

Kahve çay sigara alkol beyaz ekmek tedaviye başlamadan önce hepsine bir çizik çektim kullanmıyorum arada bir bardak çay en güzel içecek ayran süt.sütle kafayı sabah akşam bulduğum doğrudur süt candir

Kahve çay sigara alkol beyaz ekmek tedaviye başlamadan önce hepsine bir çizik çektim kullanmıyorum arada bir bardak çay en güzel içecek ayran süt.sütle kafayı sabah akşam bulduğum doğrudur süt candir
Kemik erimesi yapıyor sit içme dedi bana doktorum o yüzden tüketmiyorum. Yoğurt yememi önermişti onu yapıyorum

Açık çay içmede öyle ciddi bi kısıtlama yok diye biliyorum ya ben 4. 5 bardak içiyorum

Kemik erimesi yapıyor sit içme dedi bana doktorum o yüzden tüketmiyorum. Yoğurt yememi önermişti onu yapıyorum
Yoğurta yiyorum canım kendim mayaliyorum evde süt bacak ağrılarına kramplara iyi geldi.magnezyum ve decavit kullaniyirum.muz soda tüketiyorum bol bol7 kilo almış durumdayım 178 boyum şuan 82 kilodayım

Genel olarak kahve tiryakisi olduğumuz aşikâr :) ben hamileliğimin başında hiç tüketmedim aynı şekilde çayı da hiç tüketmedim.. zaten kokulara olan hassasiyetim yüzünden 3 ay evden çıkamadım desem yeridir.. sonra tabi hassasiyet gitti iştah açıldı derken kendimi haftada 1 kere sade Türk kahvesi içerken buldum :)))) tabi 6.aya kadar verdiğim bi sözdü bu kendime.. sonra doktorumun da izniyle kahve nescafe çok abartmamak şartıyla haftada 3 bazende 2 kere tüketiyorum..

Back
X