HAMİlelikte kahverengi akıntı

Ames88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
226
104
103
Arkadaşlar az önce test yaptım hamileyim. 1 haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı ,adet olucam sandım ama meğer hamileymişim.Daha kan testi yaptırmadım ama çok korkuyorum sanırım yine düşük yapıyorum

Yerleşme kanaması olabilir canım kırmızı kandan kork kahverengi kanamadan bişey olmaz inş

Hemen kendini strese sokma canım bişey yoktur inş bir çok gebe de lekelenme olur

Acile git kan ver iki güne bir artışa bak önemli olan o

Hemen kendini strese sokma canım bişey yoktur inş bir çok gebe de lekelenme olur
Valla canım 1 kürtaj 1 dış gebelik nasıl korkmayım ama ikisindedr böyle lekelenmem olmamıştı buda farklı bi durum sanırım allah sonunu hayr etsin

Benim 12. Haftaya kadar kahverengi lekelenme oldu düşük için önlem aldik çok şükür sıkıntı olmadı

Niye duruyorsun doktora git ben şimdi hamileyim kahverengi lekem geldi doktora düşük innesi düşük hapı yazdı lekem geçti bekleme git

Niye duruyorsun doktora git ben şimdi hamileyim kahverengi lekem geldi doktora düşük innesi düşük hapı yazdı lekem geçti bekleme git
ÇALışıyorum canım okuldayım o yüzden akşam gidicez yeni öğrendim bakalım inşallaj dış gebelik falan değildir

Benim 12. Haftaya kadar kahverengi lekelenme oldu düşük için önlem aldik çok şükür sıkıntı olmadı
İnşallah benimde öylr olur canım ama gram umudum yok sürekli sağlıksız gebelik geçiriyorum buda sağlıksızsa kolau atlatayım die dua etmeye başladjm

İnşallah benimde öylr olur canım ama gram umudum yok sürekli sağlıksız gebelik geçiriyorum buda sağlıksızsa kolau atlatayım die dua etmeye başladjm
Dua et canım Allah in izniyle sıkıntı olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…