- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi galaksidebirbalik
Hamile olduğumu dün öğrendim beta 46 çıktı ama bugün kahverengi akıntım oldu ne çok nede az diyebilirim korkmam gereken bir durum mudur acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil ama yinede doktorunuzu arayınHamile olduğumu dün öğrendim beta 46 çıktı ama bugün kahverengi akıntım oldu ne çok nede az diyebilirim korkmam gereken bir durum mudur acaba?
Yarın tekrarlayacağım betahcg yiDoktorunuz betahcg takibi yapacağını söylemedi mi?
henüz çok yeni olduğu için yerleşme kanaması bile olabilir.
Ağrım falan yok sadece akıntı ve gaz hissi varÖnemli değil ama yinede doktorunuzu arayın
Hamile olduğumu dün öğrendim beta 46 çıktı ama bugün kahverengi akıntım oldu ne çok nede az diyebilirim korkmam gereken bir durum mudur acaba?
Bende görüştüm doktorumla aşılama olduğum için aşılama gününden beri progestan 200 kullanıyorum zaten günde iki kez doktorum da yoğun kanama yoksa endişelenme dediCanım önemli de olabilir önemsiz de olabilir. Benim hamileligimin başında olmuştu aksam 9 gibi doktorumu aramıştım hemen mutlaka vermis olmasi lazim sana numarasını. Bana ne olur ne olmaz progestan 100 mg hap al eczaneden yarın da gel bakalım demişti. Rahimde kanama alani görmüş ilaca devam et demişti
Bende görüştüm doktorumla aşılama olduğum için aşılama gününden beri progestan 200 kullanıyorum zaten günde iki kez doktorum da yoğun kanama yoksa endişelenme dedi
Çok şükür değerim 3 kat attı lekelenmede olmadı bir daha olsada artık 1 nokta kadarBi ara içime sıkıntı girmişti sanki bebegimle aramda bi bağ varmış ta o bi anda kaybolmuş gibi his gelmişti hamileligimin başında. Ertesi gün saglikocaginda test vermem lazımdı ebeye danıştım doktora gitmeli miyim dedim. Endişe etme eğer düşerse sağlıksız bir bebek demektir demişti
2 gün sürdü bir daha da olmadı çok şükür5. haftada kahverengi akıntı olabiliyor. doktora danışmakta yine de fayda var. benim 3-4 gün sürmüştü
Merhaba ben de şuan 5+4 deyim ve iki gündür kahverengi akıntım var dün adet olacakmışım gibi ağrım da oldu acile gittim progastan aldım,neden oluyor acaba bu akıntı siz de yaşamışsınız sormak istedim bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi?5. haftada kahverengi akıntı olabiliyor. doktora danışmakta yine de fayda var. benim 3-4 gün sürmüştü
Merhaba ben de şuan 5+4 deyim ve iki gündür kahverengi akıntım var dün adet olacakmışım gibi ağrım da oldu acile gittim progastan aldım,neden oluyor acaba bu akıntı siz de yaşamışsınız sormak istedim bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi?
Çok teşekkür ederim cevap için doktorumla yarın görüşeceğim henüz ultrasonla baktırmadım sizde de ağrı olmuş muydu anladığım kadarıyla kanama alanınız olmadığı halde bu durumu yaşadınız inş bende de yoktur.Yerleşme kanaması ağrısız olur demişler ama bende ağrı var bebek 5+0da ultrasonda görünmemişti yeni kendine yer buluyor da olabilir dediğiniz gibi düşünmüştüm ben de ama adet ağrılarına benzer ağrım var.Bir hafta dinlenecegim teşekkür ederimyerlesme olabiliyor, rahim kendini hamileliğe hazırlıyor yavaş yavaş. Ben hamile kaldığımda güney Dogu gezisine çıkmıştık, bana da doktor vermişti Progestan.iyi gelmişti sonra 11. Haftada kanamam oldu doktor olabiliyor progestana devam demişti. 16. Haftaya kadar kullandım. Rapor al canım çalışıyorsan.