• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kahverengi akintiniz ne kadar sürdü?endişeliyim

Infinite Soul

Just a chill girl
Pro Üye
17 Ağustos 2023
8.431
27.489
468
6haftalik hamileyim 1haftadir kahve rengi akintilar var doktor bir sorun gormedi ama ben cok stresliyim boyle durum yaşamiş hamileler sizde ne kadar sürdu durdumu yoksa doguma kadar devammi etdi gebelik normal irelledimi?

Benim tahmini 3 aylıkken olmuştu kahverengi akıntım(açık kahverengiydi) doktora gittiğimde ultrasonla baktı ve rahimde kanama alanı olduğunu,kanama alanının küçüklüğünden ve yerinden dolayı çok ciddi olmasa da ufak çaplı düşük riskim olduğunu söylemişti. Yaklaşık 1 hafta kadar sürdü ve kendi kendine geçti.

Benim tahmini 3 aylıkken olmuştu kahverengi akıntım(açık kahverengiydi) doktora gittiğimde ultrasonla baktı ve rahimde kanama alanı olduğunu,kanama alanının küçüklüğünden ve yerinden dolayı çok ciddi olmasa da ufak çaplı düşük riskim olduğunu söylemişti. Yaklaşık 1 hafta kadar sürdü ve kendi kendine geçti.
Ben gittim ultrasona kanama alani yoktu anlayamadim bende belki yine gidince varsa goruruz bilemiyorumki her lavobaya girince stres yaṣiyorum acaba kanmi gorucem diye tsh azcik yuksekdi belki doktor ondada ola bilir dedi ama yinede korkuyor insan

Ben gittim ultrasona kanama alani yoktu anlayamadim bende belki yine gidince varsa goruruz bilemiyorumki her lavobaya girince stres yaṣiyorum acaba kanmi gorucem diye tsh azcik yuksekdi belki doktor ondada ola bilir dedi ama yinede korkuyor insan
Çok normal bende çok endişe dolu günler geçirmiştim. Moral çok önemli ama. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza. Belki de yerleşme kanamasidir daha yeni

Back
X