Hamilelikte Kahverengi Kan Gelmesi

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
bebeğimin kalp atışını duyamamanın stresini yaşarken bu seferde bu olayı yaşadım stres yapıp pimpirikli olduğum için mi oluyor anlamyorum. 6+1 hamileyim 2 gün önce kahverengi bir kanamam oldu günlük pedimi doldurmuştu çok korktum hastaneye gidip bir gün orada kaldım. Eşimle kan uyuşmazlığım vardı. Kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı progestan hapı verildi baş dönmesi yaptığı için kestiler. Düşük önleyici iğne vuruldu. ve doktorum 3 düşük önleyici iğne verip gönderdi. Doktoruma sürekli sordum bi sıkıntı varmı diye hayır önlem amaçlı dedi ama ben stres yapmayım diye de söylemiş olabilir. Benim gibi hamileliinde kahverengi kan gelen var mı? normal mi bu://

Cnm oglumda 3 ay yasadim ben kan uyusmazligida yapabiliyomus ama sana ne guzel erkenden yapmis igmeyi bana beklemek istedi 3 aya kadar gecebiliyo denildi gercektende 3 ayima girdim kesildi ama bu surecte igne ve ilac tedavim oldu stres yapma bol bol dinlen ayaklarini yuksekte tut

Çok teşekkür ederim normal bişey bu yani

saglıkla gelsin bebişin stres yapma,benimde 5.haftamda kahverengi kanamam olmuştu ama çok şükür keseyi görmüştük o gun,önlem amaçlı iğne vurdular bir tane ,progestan kullandım sabah akşam halada kullanıyorum,9.haftamda gecti,doktor birşey yok dediyse kafana bu kdr takıp kendini üzme,kalp atışı içinde üzülme 8. 9. haftalarında bile duyanlar var

Bende de olmuştu o kahverengi lekeler. 15-20 gün sürmüştü. Her tuvalete gidişimde sinirlerim bozuluyordu. Progestanı fitil olarak kullanmıştım ben gerçi hala da kullanıyorum öyle kullanınca baş dönmesi filan yapmıyor. Kan uyuşmazlığı iğnesini bana 12. Haftada şiddetli kanamam olunca yapmışlardı. Tüm tedbirlerin alınmış korkma canım

Cnm benimde hamileliğimin 6. haftasında cinsel ilişkiden sonra gece ve sabah gelmişti, doktora gittik kalp atışlarını ilk defa duyduk içimiz rahatladı. Bana da progestan hapı verdi 3. ilacı içtim çok kötü yaptı beni de bıraktım.
Başka doktora gittim, kanama durduysa kesebilirsin ilacı dedi.
Cinsel ilişkiyi yasakladı doktor 3. ay bitene kadar. Çünkü benim miyomlarım var.
Sen güçlü ol ki bebişin de güçlü olsun :)

Allah razı olsun inş bebişim iyi olur

İnşallah bişey olmaz allahım isteyen herkese sağlıklıca nasip etsin

Bize dpktorumuz en başından ilk 3 ay cinsel ilişki yasaklamıştı. Ben 2. Hapı aldıktan sonra aşırı baş dönmesi yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…