Hamilelikte kahverengi kanama

Xerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
79
31
38
28
Arkadaşlar 5-6 haftalık hamileyim cinsel birliktelik sonrası kahverengi kanamam oldu herhangi bir sancım ağrım yok acile de hemen gitmek istemiyorum. Ciddi birşey olabilir mi

Arkadaşlar 5-6 haftalık hamileyim cinsel birliktelik sonrası kahverengi kanamam oldu herhangi bir sancım ağrım yok acile de hemen gitmek istemiyorum. Ciddi birşey olabilir mi
Korkmayın inşallah bir şey yoktur eğer kanamanın yoğun değilse hiç bir şey olmaz ama yarın doktora gidin bence benim de öyle olmuştu ve düşük tehlikesi vardi en azından önlem alırsınız

Yarın mutlaka bir dr görünün stres yapmayın inşallah sorunsuz gebelik yaşarsınız 🤲

Korkmayın inşallah bir şey yoktur eğer kanamanın yoğun değilse hiç bir şey olmaz ama yarın doktora gidin bence benim de öyle olmuştu ve düşük tehlikesi vardi en azından önlem alırsınız
Yoo çok şükür kanamam baya azaldı gece saatlerinde korktum ama şu an çok az

Su an cervix iniz cok hassas gebelikten oturu o yuzden iliski sonrasi biraz kanama olabilir ama kan rengi deil. Doktorum bana endise etmememi soylemisti. Ama azalmazsa ve rengi kirmiziya donerse korkmak lazim. İcinizi ferah tutun. Ben suan 13. Haftaligim hic bir kanama olmuyo artik iliskiden sonra

Back
X